Conji zelenaši prete ubistvom zbog duga od 10.000 evra!

Autor:

Zabava

30.10.2018

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Nikola Jovanović Conja u rijaliti je ušao kako bi se dodatno ispromovisao, ali i raskrinkao pojedine učesnike. Međutim, dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva da je pravi razlog njegovog ulaska u šou-program bežanje od kamatara kojima duguje 5.000 evra i koji mu već duže vreme prete da će ga osakatiti ako ubrzo ne vrati pozajmljen novac.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Conja

- Conja je vrlo poznat u Raški jer je na nekoliko mesta u gradu radio kao konobar i poznaje širok krug ljudi. Pošto je vrlo komunikativan i lako sklapa poznanstva, ljudi mu odaju i svoje najmračnije tajne i veruju mu na reč. Nedavno je planirao da uloži dosta novca u nekretnine, pa je došao na ideju da pozajmi veću količinu novca od nekoliko različitih ljudi. Dobio je mogućnost da od dva različita muškarca pozajmi po 5.000 evra, ali mu je rok za vraćanje bio 3 meseca. Iako je većinu para koje je pozajmio uložio u renoviranje porodične kuće, dosta je i troškario, ne razmišljajući da za tri meseca neće moći da skupi celu sumu i vrati ono što je pozajmio - priča naš izvor i nastavlja:

GloDok se krio po Raški, kamatari su dolazilo u kafanu u kojoj je radio i zapretili da će platiti glavom ako ne bude mogao da vrati novac

- Dalji poznanici od kojih je pozajmio novac su počeli da ga zovu svakog dana da im donese pare, kao što su se dogovorili, ali se on nije javljao na telefon. Onda su počeli da dolaze u kafanu u kojoj je u tom trenutku bio zaposlen i lično mu tražili da vrati novac, ali je on uspeo da ih zamoli da ga sačekaju još dvadesetak dana. Objasnio je da se nije javljao na telefon jer mu je već duže vreme u kvaru, pa niko ne može da ga dobije - počinje sagovornik priči i nastavlja:

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Conja i Ljubica

Tada su mu zapretili da mu je to poslednji rok za vraćanje novca i rekli da će platiti glavom ako ne bude mogao novčano. Kada je ponovo došao termin da vrati novac, pobegao je iz grada i otišao kod bliskog drugara u Beograd, gde je boravio blizu mesec dana, a kamatari su se raspitivali na svim mogućim mestima o njemu besni zbog toga što ga nisu isprebijali kada je trebalo. Nikome se nije javljao i niko nije imao pojma da je napustio grad. U sledećem trenutku se pročulo da je na televiziji u rijalitiju i tek tada je svima bilo jasno da je pobegao u šou-program da bi zaradio pare i vratio dug kamatarima jer je znao da sa njima nema šale i da će glavom platiti ako ne bude imao pare kad je bilo dogovoreno, a kruže glasine da su mu pretili ubistvom - završava naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading