Ljubica imala s*ks sa 21 muškarcem u toku jedne noći!

Autor: alo.rs

Zabava

21.10.2018

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubica od ulaska u vilu iznenađuje svojim ponašanjem, a kada je pozvao prijatelj i otkrio njene tajne, morala je sve da ispriča. Od njene priče vila je zanemela!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ljubica Stankov

Naime, njen prijatelj otkrio je da Ljubica posećuje sving klubove, i da joj je jednom prilikom bilo malo 21 muškarac za noć pa je iskoristila i obezbeđenje.

Ljubica ga je sve vreme molila da ne otkriva više, a onda je morala da ispriča kako se provodi u takvim klubovima i šta se sve tamo radi.

- Ja volim da idem tamo, bude zanimljivo i mogu reći da sam se na neki način navukla na taj stil života, uslov da budeš u sving klubu je da si totalno go, šetaš se po prostorijama i ko ti se svidi sa njim odeš u sobu -otkrila je Ljubica.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ljubica Stankov

- Petkom bude najviše ljudi, oko osamdeset, ti onda budeš sa svima koji ti se dopadnu, tog dana mogu doći i samci i parovi, a subotom su samo parovi, zanimljivo je, pokažeš svoju divlju stranu, slobodan si i radiš šta želiš. Na ulazu ti uzmu mobilni telefon, dobiješ ključ od ormarića gde ostaviš svoje stvari i ulaziš u klub - ispričala je ona.

Na pitanje kada je to otkrila i zbog čega je tamo prvi put otišla, Ljubica je iznenadila.

- Pa sa osamnaest godina, nisam ni znala da je to sving klub, čak nisam ni znala šta to znači, slučajno sam tu završila i sad idem redovno sa svojim drugom i njegovom suprugom - zaključila je dok su ostali učesnici pomno slušali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading