Benjamin je*ač kresnuo pola vile!

Autor:

Zabava

12.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Benjamin Spahović važi za jednog od najkontroverznijih takmičara u vili u Zemunu kada je muški deo takmičara u pitanju, a sudeći po tome kako sada stvari stoje, u krevet je uspeo da odvede polovinu devojaka iz rijalitija!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Benjamin Spahović

Naime, Bosanac je od početka emitovanja šou-programa promenio nekoliko partnerki, a nedavno je imao seks i sa takmičarkom Ivom Madžoski prve večeri po njenom ulasku u šou. Benjaminovi skandali i seks-afere počeli su već prvog dana.

Čim je kročio u vilu, prevario je nevenčanu suprugu Aleksandru, s kojom ima ćerku Rejnu. MMA borac je majku svog deteta prevario sa cimerkom Izabelom Anderson, s kojom je neprestano razmenjivao nežnosti pred kamerama.

Sa Ivom Madžoski imao je seks iako je u vezi sa Ilijanom Vagić

Nakon avanture sa mladom Kraljevčankom, Spahović je bacio oko na atraktivnu plavušu Ilijanu Vagić, sa kojom je i sada u vezi. Međutim, brzo se stekao utisak da je Benjamin toliko zavistan od seksa da mu jedna devojka nije dovoljna, pa je atraktivnu plavušu prevario nekoliko puta na njene oči i izazvao pravi skandal. Čim je prošle nedelje u vilu naknadno ušla nova učesnica Iva Madžoski, MMA borac joj je prišao i s njom počeo da koketira, a čim je naišao na povoljan trenutak, iskoristio je Vagićkinu nepažnju i odvukao Ivu u spavaću sobu, gde su imali žestok seks pred kamerama.

Ova situacija podigla je vilu na noge, a Benjamin se nijedne sekunde nije pokajao što je prevario Ilijanu. Vagićeva je odlučila da mu oprosti prevaru, pa su nastavili vezu bez obzira na turbulencije, a pomirenje su prekjuče u vili ponovo krunisali vrelom akcijom u spavaćoj sobi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading