Vendi muvala Bakija, Boža hteo da se ubije!

Autor:

Zabava

10.10.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija rijalitija "Parovi" obradovala je prekjuče takmičare velelepne vile žurkom za pamćenje, na kojoj je specijalni gost bila pevačica Vesna Vukelić Vendi, koja je odmah počela da muva Bakija B3!

RepublikaFoto: youtube.com/Vesna Vukelić Vendi
Vesna Vukelić Vendi

Naime, Vukelićeva je po ulasku u kuću svojom pojavom šokirala sve učesnike, a najviše Andriju Đoganija, sa kojim je nekada bila u kres-šemi. U isto vreme Božidar Milovanović Boža je posle svađe sa svojim prijateljem Benjaminom Spahovićem hteo sebi da oduzme život, pa je posegao za nožem, ali su ga cimeri, srećom, odvratili od te namere.

- Produkcija "Parova" organizovala je stanovnicima velelepne vile žurku za pamćenje, a niko od takmičara nije očekivao da će se na vratima pojaviti Vesna Vukelić Vendi, koja ima nerazjašnjene nesuglasice sa pojedinim takmičarima. Čim se pojavila na vratima, napravila je opštu pometnju, a najviše je iznenadila Đoganija, sa kojim je nekada bila i te kako prisna. Vendi, međutim, nije nikoga došla da provocira ili rešeta pikanterijama iz privatnog života, već je došla kako bi na žurki napravila dobru atmosferu. Ona se latila mikrofona i odmah zapevala, međutim, svi su primetili da je odmah svojim plesom i pevanjem htela ponovo da zavede Bakija B3 - priča izvor i nastavlja:

Foto: youtube.com/Parovi Stream 1
Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3

Vukelićka je cele noći flertovala sa Đoganijem, sa kojim je na početku karijere bila u kres-šemi, a Milovanović je hteo sebi da peresudi nožem

- Vendi je odmah stala ispred Bakija i počela da se uvija i peva u svom stilu, a reper se nije libio da pokaže da mu je drago što vidi nekadašnju partnerku. Vendi je sve vreme vrckala ispred Đoganija, a kada ju je ukućanin Benjamin Spahović podigao, Vendi se okrenula ka Bakiju i sve vreme mu se smejala, a on se nije ustezao da joj uzvrati isto merom - završava naš izvor.

U isto vreme, neposredno pred završetak žurke, Benjamin se posvađao sa devojkom Ilijanom Vagić, ali i sa najboljim drugarom Božidarom Milovanovićem jer je video kako je poljubio Vagićku.

Reper se nije libio da pokaže da mu je drago što vidi nekadašnju partnerku

Foto: youtube.com/Parovi Stream 1
Hteo da povredi sebe... Boža

- Ajde ti, lažni prijatelju, pomeri se, ljubio si mi devojku večeras, sada mi ne trebaš! A za onu drolju neću da čujem više. Ne mogu da vas gledam očima - urlao je MMA borac. Boža je u tom trenutku pukao, otrčao u kuhinju, gde je uzeo nož i pokušao sebi da naudi, ali su ga, srećom, cimeri sprečili da se povredi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading