Mili: IZABELINA MAJKA I LAKIĆ KRIJU DA SU SE SMUVALI!

Autor: D. Lukić

Zabava

11.09.2018

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici sedme sezone rijalitija "Parovi" Slađa Aljoski i Nikola Lakić već danima su u žiži javnosti jer se uveliko šuška da između njih sevaju varnice, a Milutin Radosavljević Mili tvrdi da se par krišom smuvao!

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
"Parovi"

Naime, on je ubeđen da Lakić i Slađa sve vešto kriju od ostatka ukućana zbog velike razlike u godina i činjenice da Aljoski može Nikoli da bude majka. Naime, ništa od navedenog ne bi bilo ni najmanje čudno da Slađi u velelepnoj vili ne boravi i ćerka Izabela Alioski, koja nikako nije za to da se njena majka petlja sa Lakićem.

- Ma ljubav između Nikole i Slađe je očigledna, pogledi koje njih dvoje razmenjuju su pogledi dve zaljubljene osobe. Ne znam kako niko ne primećuje da Izabelina majka ne skida pogled sa Nikole i u svakom trenutku pokušava da isprati gde je, s kim je i šta radi. Najgore od svega je to što je ona prva pričala kako ne želi da ima ništa sa Lakiće zbog toga što on nikako nije tip muškarca za nju, a i razlika u godinama joj pravi najveći problem - rekao je Milutin i dodao:

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Slađa Aljoski

Milutin: Njima ne smeta što ih prozivamo da su se smuvali, samo nas prave budalama ovde

- Je l' vi, ljudi, imate oči? Pa je l' vidite da njima uopšte ne smeta što mi već danima pričamo da su se oni smuvali i da će završiti zajedno?! Sve vreme se smeškaju i razmenjuju poglede, a šatro govore kako svi ovde lupamo gluposti i prave nas budalama - rekao je Mili.

Lakić, međutim, nije ostao imun na njegove reči, pa je rekao da će vreme pokazati šta je prava istina, a onda se zahvalio Slađi što mu je pomogla da pobedi na izboru za mistera "Parova", koje je bilo organizovano u vili.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nikola Lakić

Izabela Aljoski, s druge strane, na sve moguće načine potiskuje činjenicu da se njena majka muva sa Lakićem, kog vrlo dobro poznaje s obzirom na to da su zajedno bili u vili i u prethodnoj sezoni rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading