Aličićkin muž ulazi u "Parove 7"?!

Autor:

Zabava

04.09.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Suzana Aličić privukla je svojim učešćem veliku pažnju javnosti, a najviše zbog toga je u svađi sa pevačem Ljubom Aličićem, koji joj je rođak.

RepublikaFoto: Republika
Suzana Aličić

 Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, njen suprug Danijel Lukić uskoro bi mogao ponovo da iznenadi Suzanu u vili, ali ovoga puta ne kao gost, već kao ravnopravan učesnik.

Danijel je otkrio da zna razne pikanterije iz života nekoliko ukućana i da će o tome progovoriti tek ukoliko uđe u "Parove"

- Danijel je krajem prošle nedelje gostovao u vili u Zemunu, a njegovo pojavljivanje izazvalo je burne reakcije jer se sve vreme raspravljao sa svojom suprugom, koja je od njega sakrila da će ući u "Parove". Oni su se obračunavali pred kamerama, a produkcija Hepi televizije uzela je u razmatranje njegov predlog da uđe u vilu, s obzirom na to da je Lukić odmah po završetku gostovanja izrazio želju da se nađe u rijalitiju.

Danijel ima želju da se prikaže javnosti u još boljem svetlu, a kako je odmah svim takmičarima pokazao da je vrlo temperamentan, nema sumnje da bi njegovo ubacivanje u "Parove" bilo pun pogodak. On je u više navrata objasnio da zna razne pikanterije iz života nekoliko ukućana i da će o tome progovoriti tek ukoliko uđe u "Parove" - priča naš dobro obavešten sagovornik.

Inače, bratanica Ljube Aličića Suzana Aličić iznenadila je mnoge kada je uživo u emisiji počela žestoko da vređa gledateljku koja se uključila u program samo zato što se nije složila sa njenim mišljenjem, te joj je uputila niz psovki i uvreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading