Zorica: Taksista me je napao i zaključao u autu!

Autor:

Zabava

03.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Zorica Dukić doživela je pravu dramu kada ju je nakon noćnog provoda u subotu uveče napao taksista u autu!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Zorica Dukić

Iako je bila upoznata sa činjenicom da je u pitanju takozvani divlji taksi, koji nije umrežen sa centralom, nije pomišljala da će bilo šta da krene po zlu, a za Srpski telegraf je ekskluzivno otkrila da se jedva oslobodila siledžije koji ju je skoro pola sata vozikao autom po gradu i nije hteo da je pusti da izađe.

- Krenula sam iz jednog kluba kući, a drug je pošao sa mnom da me isprati do taksija, a kako u tom trenutku nisam mogla da dobijem nijedno drugo vozilo, oboje smo krenuli ka jednom parkiranom taksi vozilu za koje je bilo evidentno da je divlje i da nije umreženo sa centralom, ali nije bilo drugih vozila. Znam da je divlji taksi znatno skuplji od ostalih, ali mi u tom trenutku nije smetalo jer sam želela što pre da stignem kući, radila sam sutradan. Ušla sam u vozilo i rekla gde želim da idem, a vozač mi je rekao da mora da mu se plati unapred - rekla je Zorica i nastavila priču:

Moj drug je sve slušao jer je stajao pored mene dok ne krenem. Nisam nikako želela da mu platim unapred, ali sam popustila i rekla da će morati da me odvede do bankomata da bih podigla novac u dinarima. On je onda rekao da će me voziti samo po duploj tarifi. Tada se moj prijatelji umešao, dao mu je 100 evra i rekao: "Evo, vozi je, ali joj vrati kusur." Tada smo krenuli i ja sam vozaču rekla: "Nemoj samo posle da zaboraviš da mi vratiš kusur." On je tada počeo da se pravi da ne zna o kakvom kusuru je reč - rekla je Dukićka i dodala:

Zorica: Policija mu je preko telefona rekla da stane, a on nije hteo

- U tom trenutku mi je pala klapa, pa sam mu rekla da zaustavi auto, vrati mi 100 evra, koje mu je moj drug dao i da odmah želim da izađem, međutim, on nije želeo da stane nijednog trenutka. Tad se okrenuo i rekao: "Šta je za tebe 100 evra?! Bila si u rijalitiju i uzela 250.000 evra!" Ja sam ponovo pokušala da ga nateram da me pusti i u tom trenutku sam krenula da otvaram vrata misleći da će to da ga uplaši. Videla sam da je neki ludak u pitanju, a pošto ni tada nije hteo da zaustavi vozilo, krenula sam da zovem policiju. Čim su se javili, upalila sam spikerfon i neko iz stanice mu je rekao da odmah stane, ali je on i njih odbio da posluša. Prekinula sam poziv, a vozač je zaključao vrata i nastavio da vozi, pa se u jednom trenutku okrenuo i počeo da me snima. Tada se zaustavio kod jednog hotela i tada je stigla policija. On je izašao iz auta, a mene ponovo zaključao, a sve vreme je snimao. Kada je patrola stigla, rekli su mu da me otključa i odmah su krenuli da ga ispituju, a mene su pustili kući - ispričala je Zorica.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Zorica Dukić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading