Benjamin je prevario ženu u rijalitiju: SADA UNA ULAZI U "PAROVE"?!

Autor: alo.rs

Zabava

02.09.2018

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Benjamin Spahović, učesnik sedme sezone rijaliti programa "Parovi", ulaskom u vilu je ostavio suprugu i dete kod kuće, a ono što je šokiralo javnost jeste da mu je samo jedan dan bio potreban da zaboravi svoj brak i odluči da ostavi porodicu zbog cimerke Izabele Anderson.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Izabela Anderson i Benjamin Spahović

Ipak, ono što sportista, koji sa ljubavnicom provodi sate i sate ispod jorgana, i ne sluti jeste da će mu se za samo nekoliko dana pridružiti supruga Aleksandra i da je prevarena gospođa Spahović uveliko u pregovorima sa produkcijom.

Zbog svega što joj je Benjamin uradio na samom početku rijalitija, Aleksandra je u veoma lošem stanju, a kako saznajemo, prijatelji i porodica savetovali su je da uđe u "Parove" bar na neko vreme i obračuna se sa njim.

Iako je povređena i javno ponižena, našla je snage da razmotri ideju o svom ulasku i posle nekoliko sati razgovora sa čelnicima odlučila je da se obračuna sa Benjaminom.

- Produkcija je samo dan nakon Benjaminove prevare započela pregovaranje sa Aleksandrom Spahović i sve su šanse da će se kroz nekoliko dana pridružiti ostalim takmičarima kao regularni učesnik. U toku razgovora koje je imala sa organizatorima bilo je jasno koliko je besna i povređena i koliko se plaši šta bi mogla da uradi kada bude videla Benjamina. Sa druge strane, ne može da sedi kod kuće i gleda kako onaj sa kojim ima ćerkicu spava sa drugom ženom, kojoj sto puta u toku dana izgovori da ga porodica ne zanima i da je do ušiju zaljubljen u nju - kaže izvor za „Alo!“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

zena benjina??

A post shared by Benjamin Spahovic (@benjamin.tigar_fanpage) on Aug 26, 2018 at 4:23pm PDT

Podsetimo, Spahović je u toku noći novoj devojci poručio da više ne želi da bude u braku, da ga supruga ne zanima i da je zaljubljeniji nego ikada, na šta mu je Izabela rekla da oseća isto i da želi da budu zajedno.

- Izabela, ti mi se sviđaš, voleo bih da budeš moja, ja ti obećavam da ću svaki dan raditi nešto za tebe što će te iznenaditi - rekao je Benjamin.

Posle javnog priznanja veze sa ljubavnicom, novopečeni par je završio u krevetu, gde je satima ispod jorgana razmenjivao nežnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading