Ivan: GASTOZ JE OTAC MILJANINOG DETETA!

Autor:

Zabava

01.09.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Parovi" Ivan Marinković tokom trudnoće Miljane Kulić imao je dilemu da li je dete koje je ona nosila njegovo, međutim, kada se mali Željko rodio Ivan je izjavio da više nema takve sumnje.

RepublikaFoto: Republika
Ivan Marinković

Ivan je išao u bolnicu da vidi Miljanu i bebu i imali su lep odnos. Međutim, vrlo brzo su se posvađali. Miljana je pravila zabavu povodom rođenja sina na kojoj se Ivan nije pojavio. Kako tvrdi, oni su tada već bili u lošijim odnosima a i nije hteo da ga Miljana sramoti pošto je svima pokazivala papir da je dete prijavila, dala mu svoje prezime ali za oca je napisala da je nepoznat.

Međutim, u medijima se pojavila informacija da Miljana tvrdi da Ivan nije otac njene bebe nego Gastoz, što nije prvi put da kaže. Ivanu su pustili taj naslov a njegov komentar je sve iznenadio.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić sa sinom Željkom

- Eto, znao sam. Ona je meni u jednom trenutku napisala "Treba da znaš da je dete Gastozovo". Imam u telefonu dokaz, poruku i sve - rekao je Ivan dok su ostali učesnici bili u šoku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading