Oglasio se: EVO ZBOG ČEGA IVAN NEĆE BITI NA ŽURKI SVOG SINA!

Autor: telegraf.rs

Zabava

06.08.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić večeras pravi žurku u čast njenog sina Željka, a sve je šokirala vest da se na istoj neće pojaviti mališanov otac Ivan Marinković!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković

Učesnica Zadruge Miljana Kulić večeras slavi rođenje sina Željka, a za naš portal je izjavila kako da otac deteta, Ivan Marinković, neće prisustvovati žurki u Nišu.

Povodom večerašnjeg slavlja pozvali smo i Marinkovića, koji je potvrdio da će izostati sa proslave, a kao razlog tome naveo je da mu se nije dopala Miljanina ideja da žurku posveti rijaliti kolegama.

- Ne idem, jer sam joj pre nekoliko dana rekao da ne želim da dolazim na žurku koju je posvetila rijaliti kolegama! Ne sviđa mi se ta ideja, mislim da je to povod kojem treba da prisustvuju familija i bliski ljudi, a ne poznate ličnosti - objašnjava Marinković.

RepublikaFoto: instagram.com/miljana_kulic_official
Ivan Marinković, Miljana Kulić i Željko Kulić

- Rekla je i da sam ja u bolnicu došao samo zbog novinara, a zna da sam poludeo što me čeka ekipa novinara ispred, pa da ne bi rekla kako sam došao da se slikam, neću doći - kaže Ivan i dodaje:

- Poželeo sam Mariji Kulić danas lep provod i pitao kako je mali, međutim, nije mi odgovorila na poruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading