Mladenovi roditelji neće starletu za snajku

Autor: Star

Zabava

02.08.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I nakon rijalitija "Parovi" veza Mladena Vuletića i Nine Prlje prepuna je svađa i razmirica!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nina Prlja i Mladen Vuletić

Kako se šuška, Nina je trenutno u potrazi za lokalom kako bi od novca koji je zaradila u rijalitiju započela neki biznis, dok Mladen očajnički želi da ode u svoj rodni Kolašin. Međutim, iako se vole njih dvoje navodno ne prestaju da se svađaju ni van kamera.

- Oni tako funkcionišu, svađaju se po pet puta dnevno. Mladenovi roditelji su protiv njegove veze sa Ninom jer takvu snajku ne želi u svojoj kući. Oni su ljudi malo stariji i devojke sa silikonima, razgolićene i sa prošlošću kakvu Nina ima ne žele u svojoj blizini. Jasno i glasno su svom sinu dali do znanja da nju u kuću ne dovodi. Roditelje nije video baš dugo, samo se čuju telefonom. Žarko želi da ih poseti, da vidi braću i drugove, naročito kada je sezona i kada se svi spuste u Budvu na more. Jedva je Ninu ubedio da odu dole na par dana, ona nije htela da krene sa njim - rekla je za Star jedna od Mladenovih dobrih drugarica koja živi i radi u Beogradu i često je sa njima u kontaktu.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nina Prlja i Mladen Vuletić

- Najteže mu pada to što je mnogo voli, baš se zaljubio u nju, a za njega je to bukvalno zabranjena ljubav. Ne želi da ga se porodica odrekne zbog devojke, pa ni sam nije svestan šta da radi i kako da postupa. Neprijatno mu je i kada ona počne da histeriše na ulici. Često ga i bije, a on samo pogne glavu i ćuti. Upada i u depresiju i psihički je loše, jer su pretnje roditelja ozbiljne. Evo već dve nedelje se ni telefonom nisu čuli. Rekli su mu da dođe kući, da sačuva razum i to malo para što je zaradio, ali on još nije prelomio - otkriva za Star Mladenova stara drugarica iz detinjstva koja poznaje i njega i njegovu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading