U MODRICAMA I OGREBOTINAMA: Aleksandra Subotić PREPLAŠENA ZBOG PRETNJI SMRĆU!

Autor:

Zabava

30.07.2018

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Aleksandra Subotić sinoć je svog bivšeg partnera Aleksandra Čabarkapu prijavila policiji u Kaluđerici zbog fizičkog nasrtaja prilikom kog joj je naneo povrede u predelu glave, ruku i grudi.

 

Nekad slika govori više od 1000 reči. Hvala svima na velikoj podršci!

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jul 29, 2018 at 4:45pm PDT

Subotićeva je iste večeri otišla i u Urgentni centar, a nakon toga je u policijskoj stanici 29. Novembar dala iskaz.

- Hvala svim medijima na podršci, da nema vas ne mislim da bi reagovao bilo ko, mislim da bi se stišalo i uz određene vezice za koje ja znam da postoje, primirilo, a zatim i zaboravilo! Plašim se za svoju sigurnost i svih svojih bližnjih zbog pretnji lomljenja ruku, nogu, pucanja u čelo, ako bude prijavljeno, prosipanja mozga, itd... - napisala je Subotićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nekada su bili u ljubavi... Čabarkapa i Subotićeva

Aleksandra je sinoć za "Republika.rs" dala izjavu po izlasku iz Urgentnog centra, a nakon toga nam je rekla da je otišla u policiju:

- Ja sam u policiji. Prijavljeno je i u policiji u kaluđerici, i u 29-tom Novembru. Koliko znam, Čabarkapa je pobegao od kuće - rekla nam je Subotićeva sinoć.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Zadobila modrice i ogrebotine... Subotićeva

Ona je danas objavila fotografije na kojima su vidljive povrede za koje tvrdi da joj je ispred trafike, kada su se sreli, naneo Čabarkapa. S druge strane, on tvrdi da je on nije tukao:

-  Sreli smo se, ona je prišla i mene napala što ne priznam dete. Ja znam da to dete nije moje, nek' je živo i zdravo. Udarila mi je šamar i ja sam je odgurnuo, to je sve. Ja nju nisam udario. Odgovaraće za to što me je prijavila, postoje kamere na trafici, pa će se sve videti. Ona je profesionalna ku*va i pokušava da bude u novinama pa obmanjuje javnost - izjavio je za Alo.rs Aleksnadar.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Danas daje iskaz u policiji... Čabarkapa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading