ČABARKAPA SE BRANI: Nisam tukao Aleksandru, A NJENO DETE NIJE MOJE!

Autor: Alo.rs

Zabava

29.07.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident koji se dogodio danas kada je Aleksandra Subotić objavila da ju je Aleksandar Čabarakapa fizički napao ispred trafike i naneo joj povrede po grudima, nastavlja se njegovom odbranom.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Čabarkapa je optužuje da je ona napala njaga....Aleksandra Subotić

Aleksandar kog je Subotićeva prijavila policiji, izjavio je da on nju nije napao već ona njega zbog neplaćanja alimantacije za njihovu ćerku Magdalenu za koju Aleksandar tvrdi da nije njegova.

- Aleksandra sve laže i nije tačno da sam je ja napao, već ona mene, jer je dobila pedalu. Čim me je videla, odmah je počela da me vređa i da me proziva što nisam platio alimentaciju za dete koje uopšte nije moje. Ogrebala me je ispod oka, a ja sam je samo odgurnuo od sebe.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Tvrdi da nije tukao Aleksandru Subotić... Čabarkapa

Na konstatciju da Aleksandra ima ogrebotine na grudima, Čabarkapa ima objašnjenje:

- O kakvim povredama ona priča? Te ogrebotine na silikonskim grudima je mogla sama sebi da napravi. Ovo sve radi kako bi iznudila pare od mene da povuče prijavu, a već sam od posrednika dobio poruku da traži 2.000 evra", kaže Čabarkapa i dodaje da Aleksandrina ćerka Magdalena, uopšte nije bila prisutna kada se desio incident.

 

Nasilje treba prijaviti odma!

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jul 29, 2018 at 9:34am PDT

- I to je slagala, jer to dete nije bilo prisutno, već sin drugarice sa kojom je bila. Ona samo hoće da mi napravi problem i da me spreči da uđem u rijaliti i razotkrijem istinu o njoj i Ljubi. A istina je da se Aleksandra profesionalno bavi prostitucijom i da to dete nije moje, a čije je nemam pojma, sa njom je bila i kurta i murta.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Sutra ide u policiju.. Aleksandar Čabarkapa

Čabarakapa tvrdi da nije bežao od policije, već da sutra ide da da izjavu povodom prijave Aleksandre Subotić:

- Pa zašto me ne tuži za alimentaciju? Verovatno jer bi tada trebalo da dam DNK i onda bi se razotkrila istina da ja nisam otac tog deteta. Takođe, ne bežim od policije, sutra treba da odem da dam izjavu povodom ove prijave

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading