SUPERFINALE PAROVA POČELO: Gastoz favorit, njegov otac Đuro UVEREN DA ON OSVAJA 70.000 EVRA!

Autor:

Zabava

08.07.2018

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U superfinalu rijalitija "Parovi" koji će večeras po šesti put iznendriti novog pobednika, bori se 13 učesnika. A glasovi publike određuju ko će na kraju ove večeri pobediti i osvojiti vrtoglavu sumu od 70.000 evra.

RepublikaFoto: prntscrin happy
Anđela Lakićević

Voditeljke Anđela Lakićević koja je u studiju i Bojana Ristivojević koja u vili bodri superfinaliste otkrile su da se linije zatvaraju onog trenutka kada u trci za glavnu nagradu ostanu dva takmičara. 

RepublikaFoto: prntscrin happy
Bojana Ristivojević

Ono što su voditeljke najavile, a što će bez sumnje obradovati sve gledaoce rijalitija "Parovi" jeste da uskoro počinje sedma sezona ovog šou programa. 

RepublikaFoto: prntscrin happy
Milutin Radosavljević Mili

Superfinalisti ni ove večeri ne miruju, te čim je Milutin Radosavljević Mili izjavio da nije fer da 70.000 evra ode samo jednom ulčesniku, javio se Ivan Marinković koji je došao na genijalnu ideju:

Foto: prntscrin happy
Ivan Marinković

- Ako budeš uzeo glavnu nagradu, onda bi trebalo da svima nama ovde, od tih 70.000 podeliš ostalih 13 učesnika, da jednom ispadneš gospodin - predložio je Ivan Miliju.

RepublikaFoto: prntscrin happy
Zorica Dukić

Jedna od redovnih učesnica ovog rijalitija je i Zorica Dukić koja je poželela da upravo ona bude pobednica jer želi da se penzioniše kada je reč o učešću u "Parovima".

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nenad Marinković Gastoz

Za to vreme u bekstejdžu najveću pažnju privlačio je Svetislav Sinđelić Đura, inače otac Nenada Marinkovića Gastoza koji je tvrdio da njegov sin osvaja 70.000 evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading