Gastoz kre*nuo Marijanu!

Autor:

Zabava

09.06.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni učesnik jednog od najpopularnjih rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gastoz imao je seks sa Marijanom Marković u "Kampu otpisanih", dok su rijaliti-bračni par Dalila i Dejan Dragojević pred svima obavljali bračne družnosti.

Foto: printscreen/youtube.com
Marijana Marković

Marinković se u "Kampu otpisanih" osamio sa Marijanom, gde je na sve načine pokušavao da je smuva i odvuče u krevet. Nakon kraćeg razgovora zajedno su se uputili u šator, koji se po njihovom ulasku zatresao. Snimak Gastozove i Markovićkine akcije gledali su ukućani vile u Zemunu, a Nenadove bivše devojke, Teodora Radoičić, Anamarija Džambazov i Zorica Dukić, sa kojima je, takođe, imao seks, ostale su zatečene njegovim ponašanjem. Teodora nije mogla da zaustavi smeh kad je videla Gastozovu nameru, kao i akciju u šatoru, dok Anamarija nije pokušavala da sakrije da je zbog Marinkovićevog seksa sa Marijanom očajna.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Gastoz

Parovi su se previše opustili kako se bliži kraj rijalitija i sve češće seks ne skrivaju od kamera i drugih ukućana. Dalila i Dejan Dragojević ponašaju se kao u svojoj kući, što nije iznenađujuće jer su se u rijalitiju "Parovi" upoznali, venčali i proveli više vremena zajedno nego u svom domu. Dragojevići su u toku noći obavljali bračne dužnosti pred drugim učesnicima, koji ih u tome nisu ometali. Oni svoj brak održavaju u rijalitiju, a Dejan i Dalila redovno imaju seks i ne brinu mnogo da li je svetlo u spavaćoj sobi upaljeno i da li će svi budni ukućani videti njihovu akciju, kao što i jesu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading