Gastoz nasrnuo na Tihomira i Teodoru!

Autor: D. J.

Zabava

22.05.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gastoz napao je Tihomira Filipovića i Teodoru Radoičić zbog neraščišćenih odnosa koje imaju.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nenad Marinković Gastoz i Teodora Radoičić

U toku noći, na proslavi svadbe Mladena Vuletića i Nine Prlje, Gastoz je urlao na Teodoru kako treba da drži do sebe, nakon čega je optužio Tihomira da je upravo on kriv zbog svega što se između njih dešava.

Nenad je očigledno ljubomoran na Tihomira, koji muva Teodoru, sa kojom je on nedavno imao seks

- Ti si meni danas u dve rečenice rekla koliko je sati, zabole me ku*ac bre. Drži do sebe, kao jedna prava žena koja ima svoj stav - vikao je Gastoz na Teodoru, koja je od njega tražila samo minut da pričaju, ali je on odbio rečima da joj ne treba ni minut i da hoće da se napije, zatim je otišao u drugu prostoriju gde se nalazio Tihomir i vikao:

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Tihomir Filipović

- Zbog tebe je sve nastalo, ti si meni pokazao da ona nema svoje "ja". Svima sam rekao da sam ozbiljan s njom i da neću više da pravim sranja i ti je uhvatiš za ruku i odvojiš je od mene i ona onako kao pi*ka mala, kao patka mutava ide onako, odlazi od mene. Stojim kao pi*ka za šankom, gledam, alo bre, majmunčino - objasnio je Gastoz Tihomiru. Nenad je u tom trenutku pokušavao da se oslobodi Teodore, ali mu to nije pošlo za rukom, pa je prišla Anamarija kako bi pokušala da ih razdvoji. Ostali ukućani su se rugali Gastozu i prozivali ga, dok je on, verovatno, besneo u sebi.

Podsećanja radi, Nenad je nedavno imao seks sa Teodorom, a Tihomir se konstantno udvara Teodori, što Gastozu očigledno sada smeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading