Aleksandra Subotić: Gastoz je folirant, je*e Anamariju i Teodoru samo da bi došao do finala!

Autor:

Zabava

22.05.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić i dalje sumira utiske nakon izlaska iz vile u Zemunu.

 

 

 S obzirom na to da je dobro upućena u trenutnu situaciju u vili i odnose među ukućanima, ne prestaje da prati dešavanja i van nje. Kako je već nekoliko nedelja aktuelan ljubavni trougao koji čine Nenad Marinković Gastoz, Anamarija Džambazov i Teodora Radoičić, Aleksandra ekskluzivno za Rijaliti otkriva da Gastoz obe devojke samo vrti oko malog prsta i da sa njima ima seks samo zbog plasmana u finale, te i da je njegov odnos sa njima čista farsa.

 Aleksandra: Anamarija se zbog glasova namerno meša u odnos Gastoza i Teodore

RepublikaFoto: cliprijaliti.eu/prinstcreen
Anamarija Džambazov i Nenad Marinković Gastoz

- Iskreno mislim da Nenad ništa ne oseća prema Teodori, mada se iz aviona vidi koliko su bliski. Stalno se češkaju i maze, ali mislim da Gastoz duboko u sebi i dalje voli Naidu, tako da nema šanse da je trenutno sposoban da se posveti drugoj devojci. I sa Teodorom i sa Anamarijom je samo zbog ličnog interesa. One su mu samo paravani kako bi došao do finala, za koje ima velike šanse jer zna da je jedan od favorita za pobedu. I Anamarija je igrala na tu kartu želeći da mu se dodvori, pa su se je*ali u WC, a sumnjam da su se zaljubili jedno u drugo nakon toga. On se samo igra sa njima - priča Subotićka i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Teodora Radoičić

- Sve vreme ih vrti oko malog prsta. Mislim da Teodora jeste zaljubljena u njega, a više se čak ni ne trudi to da sakrije. Nadam se samo da je na kraju neće povrediti zbog tog davanja lažne nade. Anamarija igra prljavu igru. Ona je verovatno na neku foru pokušala da odglumi žrtvu i da se umeša u Gastozov odnos sa Teodorom da bi dobila glasove i značajniju ulogu u rijalitiju - tvrdi Aleksandra, koja smatra da je Radoičićka od samog početka bila zaljubljena u Nenada, samo je sve to vešto krila.

- Ja sam odavno primetila da Teodora čudno gleda Gastoza. Od samog ulaska u rijaliti videlo se da se tu nešto dešava. Ona se nijednog trenutka nije izjasnila i rekla da je zaljubljena u njega, ali sve što njih dvoje rade rade ljudi koji su u vezi. Žalosno je samo što ta veza nema nikakvu budućnost i što će se završiti kao svaka njegova rijaliti-veza. - rekla je Aleksandra za Rijaliti.

Podsetimo, Gastoz je sa Anamarijom bio intiman u više navrata u rijalitiju, ali nije želeo da stupi u bilo kakvu vezu sa njom. Sa druge strane, on se ne odvaja od Teodore, sa kojom kroz duge razgovore deli i dobro i zlo, a odnos su počeli da dižu na viši nivo kada je već počelo da bude evidentno da među njima postoje varnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading