Crnogorac hoće da se prizeti: MLADEN SE ZBOG NINE SELI U BEOGRAD!

Autor:

Zabava

17.05.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Vuletić i Nina Prlja u nedelju staju na ludi kamen, a pored toga što su se rešili na ovaj čin, Crnogorac je odlučio da se radi njihove ljubavi preseli u Beograd!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Mladen Vuletić i Nina Prlja

Učesnici popularnog rijalitija u vezi su od sredine decembra prošle godine, a sada su prihvatili predlog produkcije da im naprave svadbu. Iako je njihova veza turbulentna, nedavno su, dok je Mladen bio u kampu otpisanih, shvatili da su im emocije jake i da više ne mogu jedno bez drugoga. Upravo zbog toga Mladen je rešio da po završetku "Parova“ napusti Podgoricu i započne život s Ninom u Beogradu.

- Tačno je da ću se preseliti iz Crne Gore. Nina i ja smo o tome pričali odmah kada smo odlučili da se venčamo, za mene je zajednički život normalna stvar kad su dvoje ljudi u braku. Inače, ja sam i pre hteo da pređem za stalno u Beograd, ali evo sad imam pravi razlog - rekao je Mladen za beogradske medije.

Njegova buduća supruga takođe je srećna zbog venčanja i jedva čeka medeni mesec, koji će provesti u Parizu.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Mladen Vuletić i Nina Prlja

- Veoma sam uzbuđena zbog svadbe. Jesu malo specifične okolnosti, venčaćemo se u rijalitiju pred kamerama, ali dobro. Ja sam se već navikli da budem non-stop pod budnim okom kamera i neće mi biti neobično što će i moja rodbina doći u „Parove“ zbog svadbe. Mislim da će biti lepo. Planirali smo da, kada budemo izašli iz rijalitija, prvo odemo u Pariz na nekoliko dana. To će nam biti prvo bračno putovanje, ali ići ćemo i negde u toplije krajeve - rekla je Prlja.

Njih dvoje upoznali su se u "Parovima“ i među njima se rodila ljubav na prvi pogled. Ali, kako to obično bude kod parova koji se zavole u rijalitiju, često se se svađali i raskidali zbog sitnica i gluposti.

- Ja sam Ninu zavoleo kao nijednu devojku. Znam da je ona jako čudna, ali meni je simpatična. S njom imam ozbiljne namere i znam da je ona toga svesna odavno - izjavio je Mladen pre dve nedelje, kada je zaprosio svoju buduću ženu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading