Gastoz: Zorice, ti si kriva što sam te tukao!

Autor:

Zabava

16.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Parova" Zorica Dukić i Nenad Marinković ponovo su dospeli u žižu javnosti kada je Gastoz optužio bivšu devojku da je ona kriva zbog toga što je završio u zatvoru zbog nasilja, čime je prvi put javno potvrdio da ju je tukao.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nenad Marinković Gastoz

Naime, Marinković je progovorio o incidentu koji je nedavno Dukićka u jednoj svađi pomenula pred kamerama, ne što se kaje, već zato što žali zbog toga što je njegova sada pokojna majka pre dve godine doživela da ga vidi iza rešetaka. On je istakao da je Zorica glavni razlog za to jer ga je prijavila za nasilje i da sada glumi žrtvu, kao da on nije fizički nasrnuo na nju u njenom stanu, nakon čega je priveden.

 Zorica: Krila sam kako se Gastoz ponaša prema meni jer me je bilo sramota

Sve je započelo kada je Dukićka sela na parograf i pomenula svoju majku, a to je u Gastozu izazvalo bolna osećanja jer se setio svoje majke, koja više nije među živima. Nakon što je Zorica iskreno objasnila da više ne oseća ništa prema Nenadu, počela je da govori da ne želi da povredi svoju majku iznoseći detalje o nemilom događaju kada ju je Marinković prebio, kao i da joj je poznato da to Marinkovića povređuje. Čim je pomenula njegovu bolnu tačku, on je skočio i počeo da viče na nju:

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Zorica Dukić

- Da li znaš kako se ja osećam kad kažeš da ne želiš da povrediš majku? Zašto to potenciraš? Moja majka nikada nije doživela da završim u zatvoru dok nisam upoznao tebe - rekao je Gastoz pravdajući sebe i optužujući Dukićku, na šta ga je ona samo pogledala i nije želela da bilo šta komentariše.

Međutim, pojedini učesnici "Parova" su krenuli da ga provociraju dovodeći u pitanje njegovu muškost zbog toga što je u stanju da krvnički udari ženu.

Inače, nekadašnji emotivni partneri često dolaze u sukob u ovoj sezoni rijalitija, a prilikom žučnih svađa u koje neretko ulaze i Zorica i Gastoz iznose dosta pikanterija iz perioda kada su bili u vezi. Zorica je između ostalog ispričala i da je glavni razlog njenog raskida sa Gastozom taj što je on konstantno izlazio do kasno, pio i maltretirao je na sve načine. Priznala je i da je krila kako se on ponaša jer ju je zbog toga bilo sramota, a kada je završila sa odgovaranjem na pitanja, jasno se obratila ostalim takmičarima i rekla da ga više ne voli i da ne želi da se vraća na staro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading