Zorica: Gastoz me je PIJAN i DROGIRAN tukao!

Autor:

Zabava

04.05.2018

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Parova" Zorica Dukić posle dve godine rešila je da javno progovori o batinama koje je pretrpela od Nenada Marinkovića Gastoza, o čemu je Srpski telegraf 18. jula 2016. ekskluzivno pisao. Ona je šokirala kako ukućane tako i javnost izjavom da ju je bivši emotivni partner pijan i drogiran tukao i šutirao.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Zorica Dukić

Naime, njih dvoje su u dvorištu velelepne vile u Zemunu sa još nekoliko takmičara iz naizgled bezazlenih šala započeli koškanje, pa su iz čista mira uleteli u verbalni sukob. Gastoz je Dukićku isprovocirao nizom uvreda, a posebno joj je pukao film kada joj je prebacio kako ju je on stvorio, pa će isto tako on i da je uništi.

- Ti, Zorice, dobro znaš da sam te ja ovde stvorio u rijalitiju, pa tako mogu i da te uništim - vikao je Gastoz, a Zorica se onda osmelila da mu prvi put pred kamerama saspe u facu sve o čemu je sve vreme ćutala i štitila ga.

Zorica: Najviše mi je krivo što sam ostavila normalnog dečka zbog nekog ko vuče linije

- Hoćeš li da pričamo malo o muriji? Hoćeš li da pričamo malo o batinama i šamarima, pa da vidimo onda ko će koga da uništi? Meni je najviše krivo što sam ja ostavila vrhunskog frajera zbog Nenada. Ostavila sam normalnog dečka zbog nekoga ko vuče linije - besnela je Dukićka.

Gastoz je samo nastavio sa provokacijama:

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz

- Pa zašto ti je onda trebalo toliko vremena da shvatiš da imaš posla sa klošarom? Mesec dana ti je trebalo?!

Zatim ju je bez imalo blama začikivao da li je zaista sigurna u to da ju je on tukao, ali Zorica je ostala čvrsta:

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Zorica Dukić

- Nećeš uspeti da me isprovociraš. Ti si jedan običan seljačić iz Svilajnca. Da, tačno je. Udarao si me više puta. Ja sam zvala policiju da dođe i da te privede jer si ti bio mrtav pijan i drogiran i udarao si me. Hvala bogu, pa postoji zapisnik u policiji, a sad mi se više ne obraćaj i teraj se u ku*ac.

Inače, nekadašnji ljubavni par često ulazi u žestoke konflikte u rijalitiju, a nakon što su definitivno stavili tačku na svoju vezu bili su u prijateljskim odnosima. Iako je Marinković Zorici u više navrata ponovo izjavio ljubav i na sva usta govorio kako bi želeo da mu ona ponovo pruži šansu, Dukićka je ipak ostala pri stavu da mu se ne vrati. Trenutno su ponovo u zategnutom odnosu, pa uvrede koje razmenjuju u vili u Zemunu iz dana u dan šokiraju javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading