Nina Prlja nakon svađe sa Mladenom: JA NE MOGU BEZ MUŠKARCA!

Autor:

Zabava

28.04.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon žestoke svađe Mladena Vuletića i Nine Prlje, Crnogorac nije mogao da se obuzda, te je postao agresivan!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nina Prlja

- Problem je u tome što vi ne možete nigde da se iskulirate, učesnici komentarišu celu situaciju, voditeljka postavlja pitanja... Opet, da sam sama, osećala sam se nekako usamljeno i odbačeno, sada se eto nešto dešava, napravila sam neki život svoj ovde i upravo ono što znam je da je sudbina sve što se dešava. Ja jednostavno ne mogu bez muškarca u stvarnom životu, tako ne mogu ni ovde - rekla je nakon svega Nina.

Inače, Nina je Mladena sinoć čak i nominovala za izlazak, što je njega veoma povredilo. Drhtavim glasom sve je objasnio u Tajnoj sobi.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Mladen Vuletić

- Taj moj temperament ja pokušavam da suzbijem. Nisam mislio ikoga da bijem, bilo je to neko gurkanje pa sam bio u izolaciji. Juče ujutru je počelo sa našim koškanjem i kulminiralo je sinoć, eto ona me je na kraju i nominovala, briga me sad za nominaciju, ali me zabolelo što je to od nje. Moj temperament takav kakav je suzbio me je da budem i u tekvondou, žao mi je bilo što se ona tako ponaša, a ja sve činim za nju - govorio je Mladen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading