Mladen će ubiti Ninu! Završiće kao Jelena Marjanović!

Autor:

Zabava

17.04.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik šeste sezone rijalitija "Parovi" Mladen Vuletić uplovio je u vezu sa takmičarkom Ninom Prljom, a njihov odnos konstantno prolazi kroz razne turbulentne faze. Mladen je u više navrata Prlji ljubomorisao zbog pojedinih ukućana sa kojima je zbog nje čak ulazio i u fizički obračun. Kako dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva, Vuletić ima i te kako kratak fitilj i može fizički da nasrne na Ninu ukoliko ga dovede do sloma živaca, pa je za nju mnogo bolje da ne nastavlja bilo kakvu vezu sa njim nakon što izađe iz "Parova". Ove tvrdnje izneo je Vuletićev dobar prijatelj I. P., koji ga odlično poznaje.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Mladen Vuletić i Nina Prlja

- Mladen je poznat po tome što ume veoma brzo da plane. Pre nego što je ušao u rijaliti imao je vezu sa devojkom koja ga umalo nije prijavila zbog fizičkog nasilja. Mladen nema problem da udari žensko ukoliko ga izbaci iz takta. Nina treba da bude i te kako upućena u to, a njih dvoje se još uvek ne poznaju dobro. Relativno su kratko u rijalitiju - priča naš dobro obavešten izvor, a Mladenov drug I. P. i nastavlja:

- Mladen posebno zna da bude posesivan kada se zaljubi u devojku. Onda prati svaki njen korak, a s obzirom na to da ume da bude i jako ljubomoran lako izgubi kontrolu i plane, pa odmah fizički nasrće. Ne bi me čudilo, ne dao bog, da završi kao Jelena Marjanović. Njemu kad pukne fitilj - to je kraj! Od kada je ušao u rijaliti pokušava da se iskontroliše, ali se jasno vidi da mu teško ide.

 Bolje je što je izašao napolje kad su se najviše svađali, inače je mogao da joj nanese ozbiljne povrede

U prilog našim saznanjima ide i činjenica da je Vuletić prošle nedelje napustio vilu "Parova" i tom prilikom je jasno rekao da je bolje da izađe iz rijalitija nego da napravi veliku glupost. Mladen je u tom periodu bio u poprilično turbulentnom odnosu sa Prljom, što je nekoliko dana bila udarna tema rijalitija. Vuletić je objasnio da razume da će biti kažnjen honorarom zbog odluke da napusti "Parove", ali je smatrao da to nije ništa u odnosu na to da pod naletom besa fizički nasrne na Ninu.

- Dok je bio van rijalitija, Mladen nije mario za to što može da bude kažnjen honorarom. On se sve više zaljubljuje u Ninu i sklonio se da ne bi napravio haos. Bolje je što je izašao napolje jer da je ostao u periodu kad su se najviše svađali, mogao je da nasrne na nju i da joj nanese ozbiljne povrede - tvrdi naš dobro obavešten izvor blizak Vuletiću. Inače, Mladen je Nini u više navrata objašnjavao da više neće da ispoljava agresivnost prema njoj, ali je svaki put pogazio svoju reč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading