Učesnica "Parova" šokirala javnost: MIRA JELA IZ KANTE ZA ĐUBRE

Autor:

Zabava

12.04.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Mirjana Praizović ostavila je ukućane i javnost u šoku nakon što je nasred dnevne sobe počela da jede ostatke hrane iz kante za đubre. Naime, sve se zakuvalo nakon što je Praizovićka ušla u verbalni sukob sa Snežanom Jovičić zbog naizgled bezazlene situacije. Snežana je juče u toku popodneva u kuhinji spremala sebi hranu nakon čega je mirno sela i ručala, a u tom trenutku joj je Mirjana prišla i zamolila je da sa njom podeli deo iz tanjira, tvrdeći da je uzela njenu hranu koju je pripremila. Nakon što se mirno obratila Snežani, Jovičićka ju je grubo odbila jer je poznato da su ove takmičarke već nekoliko meseci na ratnoj nozi u rijalitiju.

Foto: printscreen/TVHappy
Mirjana Praizović

- Mirjana, rekla sam ti da me ostaviš na miru! Ako se ne pomeriš od mene, otići ću u tajnu sobu i ispričati da mi uzimaš hranu iz tanjira, batali me, vidiš da jedem! Idi, pa spremi sebi nešto drugo - urlala je Snežana na Miru, koja je pokušavala da joj objasni da je i ona njoj davala hranu.

- I ti si hiljadu puta pojela moj ručak, a ja ti nisam rekla ni reč, uvek bih ti dala. Evo, i sad si uzela moj obrok - objašnjavala joj je Mirjana, a Jovičićki je u tom trenutku pala klapna, pa je skočila i poletela ka kanti za smeće i bacila ceo ručak. Mirjanu je ovo potreslo do te mere da je doživela nervni slom i počela da plače i urla. Poletela je do kese za đubre koju je stavila nasred dnevne sobe i krenula da kopa i jede ostatke hrane. Nakon što je sela na pod, Praizovićka je uzela tanjir i sve iz đubreta izvadila i pojela. Takmičari koji su se u tom trenutku nalazili u kuhinji šokirano su posmatrali celu situaciju.

- Kako možeš, Miro, da jedeš sve to iz smeća?! Da li si luda - vikala je Aleksandra Vasiljević, koja se nakon toga sklonila jer nije mogla da poveruje u to što vidi. Sa druge strane, ukućani Nikola Lakić i Dejan Dragojević zadirkivali su Mirjanu, dok su sve vreme simulirali povraćanje zbog prizora koji su zatekli. Nakon što je pojela sve iz kese za đubre, Mirjana je vratila sve otpatke koje je prethodno povadila i najnormalnije odšetala iz kuhinje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading