Nina Prlja: Trudna sam! Mladen: Prihvatio bih dete

Autor:

Zabava

24.03.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Nina Prlja u strahu je jer misli da je u drugom stanju s obzirom na to da se sa učesnikom Mladenom Vuletićem upuštala u nezaštićene seksualne odnose.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Želi dete s njom... Nina i Mladen

Prlja je zbog toga zatražila da joj produkcija za ubuduće obezbedi zaštitu.

- Ne želim seks bez kondoma, ionako mi kasni, pa neću da rizikujem - rekla je Prlja i iznenadila sve ukućane vile u Zemunu. U rijalitiju se već uveliko priča o tome da je Nina u drugom stanju, a Mladenov odgovor na pitanje da li bi prihvatio dete da je Nina zaista trudna nasmejao je vilu.

- Prihvatio bih dete. Nemoj ni slučajno da si smršala - rekao joj je Vuletić.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Kasni joj ciklus... Nina Prlja

Njihov odnos je u rijalitiju postao i te kako ozbiljan, pa većina ukućana smatra je je Nina odavno trudna, te da je samo pitanje vremena kada će se to i dokazati. Romansa iz dana u dan sve više napreduje, uprkos učestalim svađama kroz koje par prolazi. Da je navodno u drugom stanju, takmičarka je poručila nakon kraće svađe sa Vuletićem za vreme trajanja ovonedeljne emisije "Upoznajte parove", posle čega se par osamio i razgovarao o Nininoj mogućoj trudnoći.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading