Mirjana abortirala dete OŽENJENOG gastarbajtera!

Autor:

Zabava

07.03.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Parova 6" Mirjana Praizović poznata je po promiskuitetnom načinu života, a blud, razvat i noćni provod nisu joj bili nepoznanica ni kada je bila srednjoškolka. Iako je u vili više puta ispričala da rado ima seks sa muškarcima na jednu noć, Mirjana je ušla u šemu sa oženjenim čovekom koji joj je napravio dete, a potom je zbog žene naterao da abortira.

RepublikaFoto: facebook.com/Mirjana Praizovic Frölich
Mirjana Praizović

Naime, Praizovićka je tokom školovanja živela sa roditeljima u Nemačkoj, gde je upoznala tog muškarca, a viđanje s njim nastavila je i kada se vratila u Srbiju.

- Mirjana je bila s drugaricama u jednom noćnom klubu u Nemačkoj i tada je upoznala čoveka za kojim je odlepila. Ona voli imućne muškarce, ulivaju joj sigurnost i on nije bio ravnodušan, ali su vezu krili zato što je oženjen i ima porodicu. Viđali su se neko vreme, a onda je Mirjana morala da se vrati u Srbiju s roditeljima, ali joj je on obećao da će nastaviti da se viđaju - započinje priču izvor blizak Praizovićki i nastavlja:

Zvala ju je supruga njenog ljubavnika i rekla: "To dete neće ugledati svetlost dana, kunem ti se"

- On ima veliko imanje nadomak Beograda, pa je dolazio kad god je mogao zbog biznisa koji vodi. Kako se veza zahuktavala, počeo je da je vodi i na putovanja sa sobom, a nakon nekoliko meseci afere Mirjana je ostala u drugom stanju i tada je počeo pakao - objašnjava izvor i otkriva da gastarbajter nije želeo dete sa njom.

 

A post shared by Mirjana Praizović (@mirjanapraizovic_love_my_self) on Feb 3, 2018 at 2:55am PST

 

- Kada mu je rekla, on je burno reagovao i stavio joj odmah do znanja da on neće ugroziti porodicu i da mora da abortira. Mirjana je dobila napad histerije, rekla mu je da je se neće otarasiti tako lako, ali on joj je rekao da je kraj, da to reši i da mu se više ne javlja. Pisala mu je danonoćno, zvala ga usred noći i tako je njegova supruga saznala za aferu. Kada je pronašla Mirjanine poruke, on je sve priznao, a žena je tad počela da joj preti. Pozvala je Mirjanu i rekla joj: "Ja sam supruga čoveka s kojim si ostala u drugom stanju. To dete neće ugledati svetlost dana, kunem ti se. Budeš li odlučila da zadržiš dete, naći ću te i trudnu zaklati, je l' ti jasno." Mira je burno reagovala i rekla joj da ne može da je uplaši, međutim, kada je popričala s prijateljima, svi su joj rekli da joj takav haos u životu ne treba. Niti da rađa dete oženjenom čoveku koji neće ni da ga izdržava niti da strepi da li će je neko sačekati noću i, u najmanju ruku, isprebijati. Kada se smirila, shvatila je da je to samo sujeta i otišla na abortus. Najgore je što nijednog trenutka nije delovalo kao da joj je žao što je ubila svoju bebu. Više je bila depresivna jer ju je ostavio čovek s kojim je samo bila u šemi - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading