Dalila Gastozu: TI SI BIO NIKO I NIŠTA

Autor:

Zabava

07.02.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnika Nenad Marinković Gastoz našao se u opasnom sukobu sa Dalilom Dragojević, koja mu je očitala bukvicu!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Dalila Dragojević

Mnogi smatraju da je Gastoz nadmen a da za to nema pokriće, dok on ne misli kao njegovi cimeri.

- Kada vi stvorite ime sami kao ja, onda ćete znati to da cenite - rekao je Nenad ukućanima vile. Ove reči su razbesnele Dalilu Dragojević.

RepublikaFoto: Promo foto
Nenad Marinković Gastoz

- O čemu bre ti pričaš, pa znaš li ti šta se napolju piše sve za tebe? O svima nama se piše svašta, ali o tebi sve ono najgore. Nije istina da si ti sam stvorio ime, nego ova kuća. Burazengija ne bi bilo da nisi bio u "Parovima" - odgovorila mu je Dalila. Gastoz je ostao pri svome da je jedini on ušao kao neko ime za razliku od ostalih učesnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Suada

16.02.2018 16:44

Dalilu Mujić kao i IRMU (pravo ime FATIMA) Serjanić i Macu Nurkić) nevrotičnu fuksu je podvodila Tuzlanka Alma CIRKON Sinanović već sa njenih 17 godina da se prostituiše za novac po Tuzli i cjeloj Bosni, pa sve do BG, NS, ZG, Makarske, Ljubljane, itd, itd. Kasnije su sve 3 prešle radfit za SUKIA Suad Keserevića, koji se javlja tel.poziovima u Parove. Sve 3 su dobre "radnice" koje mogu podnjeti čak 7-8 mušterija odjednom, tako da su jako tražene! Zbog bruke morala se preseliti kod oca HUSE i daidže osudjivanih Vehabija u selo ŠEPAK. Molim Vas, raspitajte se po Tuzli i cjeloj Bosni, čak i regiji o njoj a ne da objavljujete njene patološke LAŽI!!!

Salem

16.02.2018 16:48

Dalila je patološko, neurotićni LAŽOV i "laka devojka", koju najbolje znamo mi iz Tuzle! Pa nismo gledaoci sljepi, vidimo ovu histerićnu (shizofrenu) Dalilu (Dudlila joj ovdje nadimak), koja je debela i asimetrična (u Parovima se još ugojila) i kako bezveze izgleda tj u stvari nikad nije ni imala skladnog i ljepog tela. Čak joj ni plastične operacije nemogu pomoći, a tek tetovaža na butini, ime i prezime bivšeg dečka, onog kojeg je zaboravila baš zbog zaljubljenosti i navijaćica Gastoza! A danas uz veliku podršku produkcije najružnije i pokvareno pljuje tog istog Gastoza. Šta reći o toj prosta**ši?!

Suada

17.08.2018 21:35

Auuuuuuuuuu a šta si to ti bila?!? Predstavila si se u 1 Parovima, velika Gastozova navijaćica i fan, Burazengija, itd...LAGALA si da si u Tuzli VIP i Paris Hilton, itd, itd, ajoooj ahahahahahaha . Stvarno si bila ali za novac po krevetima, stidi se profu***aća!