IVAN ME MOLIO DA PRAVIMO ORGIJE

Autor:

Zabava

06.02.2018

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodna transseksualka Nela Lukić zavela je pola muških učesnika "Parova"! Dok joj je Ivan Marinković predlagao grupni seks, Milutin Radosavljević Mili je dospeo do njenog stana, ali se u seksu nije baš najbolje pokazao.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Ivan Marinković

- Ivan me je viđao u gradu, pa se verovatno raspitivao i neko mu je dao moj broj. Konstantno me je zvao i udvarao se. Perverznjak jedan, hteo je da dođe sa drugom kod mene u stan, i to u dva ujutru. Odbila sam ga, ali me nije ostavljao na miru, nisu mi dali da spavam do pet sati. Kaže da cirkamo zajedno, da uživamo, orgije da pravimo. Svašta mi je predlagao preko telefona, kaže malo drug da bude aktivan, a malo on. Nije imalo šanse da pristanem, ne dopada mi se - prisetila se jedna od najlepših transica na Balkanu.

Nela se kroz osmeh prisetila situacije sa Milijem, za koga kaže da je završio u njenom krevetu.

Nela: Ivan je perverznjak dok je Mili kao beba

- Mili se nakon jedne noći samo zaljubio u mene! Pre nešto više od tri godine smo se upoznali u kafani "Nana", obletao je oko mene non-stop. Kad me je video, mislio je da sam Jelena Karleuša i vikao: "Vidi, vidi, JK!" Rekao mi da sam kao avion, a on meni dođe do ovih mojih velikih grudi. Ništa nije bilo, otišli smo svako svojoj kući, međutim, njemu Rakac zaključao vrata i nije ga pustio da uđe. Žao mi ga bilo, zvao me da mi kaže da je ostao na ulici. Pozvala sam ga kod sebe u stan - poručila je Lukićka i nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/ClipRijaliti
Mili se nije pokazao

- Čim je došao, prvo sam mu rekla da mora da se okupa da bismo ušli u krevet, gde će takav pored mene. Ušao je u kupatilo, ali me je onda zvao jer nije umeo da uključi džakuzi! Pomislim ja, koga sam dovela u stan. Bio je sav kao neka bebica, s njim je bilo automatski završeno. Čim sam se skinula, on je već svršio u gaće!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading