Ova učesnica rijalitija se LEČILA OD ALKOHOLIZMA!

Autor:

Zabava

24.01.2018

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vili Parova dosta se priča o bliskosti između Jovane Dejić i Ivana Marinkovića.

Foto: youtube.com/ClipRijaliti
Jovana Dejić

"Parovi" su pominjali da su Jovana i Ivan stvoreni jedno za drugo, jer se i ona lečila od alkoholizma. Jovana je tada rešila da ispriča svoju životnu priču i šta je sve prošla tokom života sa bivšim suprugom.

- Moja majka je zdravstveni radnik i odmah kada je videla da sam se predala alkoholu poslala me je na lečenja i pila sam antidepresive - rekla je Jovana, a potom obrazložila da je nepoštovanje i zlostavljanje od strane bivšeg supruga dovelo do toga da se oda piću.

Foto: youtube.com/ClipRijaliti
Jovana Dejić

- Nisam se potpuno oporavila od svega. Prošlo je dve godine od toga. Shvatila sam da me vara još dok sam bila u drugom stanju, jer sam pronašla poruke u telefonu. On nije voleo da radi, moja majka ga je izdržavala, voleo je da izlazi, a u meni se sve srušilo kada sam ga videla u gradu s jednom devojkom kako se opušteno provodi. Brat me je izveo iz lokala i nije mi dopustio da plačem. Nakon toga on meni kaže, tek tako posle onolike ljubavi i deteta koje imamo, rekao onako hladno da me više ne voli i ostavio me je - bila je iskrena Dejićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading