SVE O NAJBOLJIM RIJALITI IGRAČIMA!

Zabava

31.12.2017

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama i tenzija, ali ljubav kao i mržnja nikad nisu bili intenzivniji nego ove godine u domaćem rijalitiju "Parovi". Kako mnogi tvrdi ovaj program prikazuje realnost našeg društva, gde možemo videti sve što je ljudsko ogoljeno, borbu pojedinca sa samim sobom, ali i sa ostalim rijaliti igračima! Prekaljeni majstori ove igre svojom harizmom, ponašanjem i razmišljanjem zadobili su simpatije ali i kritike naroda koji im sudi, u svakom slučaju oni su ostali zapamćeni u srpskim domovima zbog svojih dela ili nedela kojih ima na pretek!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Dalila Dragojević

Dalila Dragojević

Dalila je u rijaliti "Parovi" ušla sa prezimenom Mujić, a nakon propale veze sa cimerom Mladenom Vuletićem, imala je par izleta koji se nisu završili na slavan način. Kako sreća dolazi onda kada se najmanje nadaš u vilu "Parova" kročio je Dejan Dragojević, čiji je brat već bio u kući. U tom trenutku porodična situacija familije Dragojević znatno se zakomplikovala, međutim, ljubav Dalile i Dejana odolela je svim iskušenjima. Oni su se nakon rijalitija i venčali.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić

Sa ulaskom Aleksandre u rijaliti "Parovi" cela njena porodica bila je deo ovog programa. Komplikovani odnosi ove familije ostaju i dan danas enigma jer jedni tvrde jedno dok drugi imaju sasvim drugu priču, a ko tu laže više niko ne zna. Majka Ljuba, otac Karađorđe, stric Srboljub bili su glavni akteri prve polovine ove sage, dok drugu polovinu čine roditelji i brat njenog rijaliti muža Davida Dragojevića, koje je Subotićeva takođe uspela da uvede u svet "Parova", ipak najveći skandal u potpunosti skandaloznog učešća Aleksandre Subotić desio se kada je produkcija zbog njenog bezobrazluka otkrila dogovorenu, lažnu trudnoću ovog rijaliti igrača.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nenad Marinkocvić Gastoz

Nenad Marinković Gastoz

Nenad se ove godine bacio pre svega na svoju muzičku karijeru koju uspešno vodi, Gastoz je uboo par hitova, međutim, i pored toga fanovima je najzanimljiviji njegov turbulentan ljubavni život. Trenutna devojka ovog rijaliti igrača je Naida Gadžo, koja je česta tema vile "Parova".

RepublikaFoto: instagram.com/milutinradosavljevic
Milutin Radosavljević Mili

Milutin Radosavljević Mili

Milutina Radosavljevića Milija obeležila je ove godine ljubav sa Mirelom Lapanović. Ova veza počela je skandalom o navodnom silovanju Slovenke od strane Milija, te tvrdnje oboje su demantovali i taman kada su svi poverovali da će  par uploviti u mirnu luku desio se još jedan incident, zapravo Mirela je prijavila Milija za fizičko zlostavljanje.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Mirela Lapanović

 Mirela Lapanović

Ljubavni život dobrodržeće, ali srednjovečne Mirele Lapanović dobio je totalni zamah kako ona kaže posle njene četrdesete godine. Nakon burne veze sa Milutinom Radosavljevićem Milijem , Mirela je utehu pronašla u seks kombinaciji sa takođe rijaliti igračem Markom Perovićem, te je na kraju njihov porno snimak izašao u javnost i to u trenutku kada je Mirela bila u vezi sa Perovićevim prijateljem Nešom koji je oženjen, nakon čega se Neša vratio svojoj porodici. Takođe se pamti Slovenkina romansa sa biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom. Spisak se u svakom slučaju ovde ne završava, Mirela je u međuvremenu uletela u tuš kabinu još jednom cimeru Nikoli Lakiću!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Miljana Kulić

Miljana Kulić

Nišlijka Miljana Kulić ostavi utisak samom svojom pojavom, iako je do sada bila relativno smerna, Kulićevu je nešto puklo ove godine, te je počela da naskače na muškarce. Jedan od tih muškaraca sa kojim ima nestalnu vezu jeste i Ivan Marinković. Ivan i Miljana napravili su bebu u vili "Parova" što je šokiralo celu Srbiju. U "Parovima" će se najverovatnije roditi prva rijaliti beba.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi
Ivan Marinković

Ivan Marinković

Ivan Marinković, bivši muž pevačice Goce Tržan, iskoristio je svaku  priliku u "Parovima" da  oplete po bivšoj ženi. Ipak najači utisak sigurno ostaje beba koju je lečeni alkoholičar napravio Miljani Kulić.

RepublikaFoto: instagram.com/mladenvuleticdjoma
Mladen Vuletić i Marko Perović

Mladen Vuletić i Marko Perović

Ova dva Crnogorca važe za najveće zavodnike u vili "Parova". Neki čak tvrde da se oni tajno takmiče koji će biti sa više žena. Dugačak je spisak dama koje su prošle velelepnom vilom i koje su pale na šarm ovih momaka!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading