RAT STARLETA: Prlja otkrila Ajfonkinu tarifu?!

Autor:

Zabava

26.12.2017

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarice ili suparnice? Nikome nije bilo jasno da li su Tijana Ajfon i Nina Prlja bile dobre drugarice, jedino što se može uzeti kao zaključak cele priče jeste da je Prlja tvrdila kako je Ajfonkina tarifa za seks 250 evra!

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon!

- Razočarala sam se u Ninu. Poznajemo se, a kad su joj pomenuli moje ime, ona je prokomentarisala da se ne druži sa osobama kakva sam ja - počela je Tijana i obratila se Nini:

- Zaboravila si gde smo se upoznale. Nemoj ovde da morališeš, već baci karte na sto. Ja tebe ne prepoznajem ovde, spusti malo loptu, svi znaju ko je Nina napolju, a ovde se predstavljaš potpuno drugačije. Svi znaju gradske priče.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nina Prlja

Prlja joj je odbrusila:

- Ova devojka nije normalna! Drago mi je što sada skupljaš moje ostatke, koja beše ono tvoja cena - 250 evra?! Ja se zaista ne sećam gde sam se upoznala s Tijanom.

Tijana je pokrenula i priču o muškarcu s kojim je Nina bila u vezi i koji ju je stambeno obezbedio.

- Ne treba da pljuješ dečka koji te je hranio hlebom i da ga drukaš da ima probleme napolju. Kupio ti je stan! Ja s njim nikad nisam imala ništa, i to zbog tebe, a mogla sam - rekla je Ajfonka, a Nina je to potvrdila:

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon!

- Kupio mi je stan na moje ime, čovek me juri već tri-četiri godine intenzivno, ona zna to vrlo dobro. Kupio mi je to jer sam imala nešto s njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading