MIRJANA SE JE*ALA SA SESTRINIM DEČKOM!

Autor: A. I.

Zabava

26.12.2017

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve sestre Praizović, Mirjana i Bojana, nedavno su postale učesnice "Parova 6", a pred sam ulazak u vilu su se pomirile nakon dve godine. Kako saznajemo, rođene sestre nisu razgovarale jer je Bojana saznala da je Mirjana stupila u seksualne odnose sa njenim dečkom.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Mirjana Praizović

Naime, Mirjana Praizović je već poznata po svom raskalašnom ponašanju, seksu i skidanju pred kamerama, ali je, izgleda, otišla korak dalje, pa je skinula momka starijoj sestri Bojani.

- Bojana i Mirjana nisu pričale dve godine. Strašno su se posvađale, u jednom momentu su se čak i potukle. Nikakav odnos nemaju, kao da nisu rođene sestre. A razlog je više nego strašan. Kako se po komšiluku priča, Mirjana je imala seks sa Bojaninim dečkom! Poznato je to njeno slobodno ponašanje kad su muškarci u pitanju, svi to znamo, ali da spava sa sestrinim momkom je previše. Bojana je strašno reagovala kad je saznala, vrištale su jedna na drugu danima, ona je baš bila zaljubljena u tog dečka. Odmah je raskinula sa njim, ali sestri nikako nije mogla da oprosti to što je uradila - otkriva izvor blizak sestrama Praizović i dodaje:

Bojana je odmah raskinula sa momkom, a sestru nakon užasne svađe očima nije htela da vidi

- Bojana je krivila Mirjanu za sve što se desilo, nije htela očima da je vidi. Pogotovo što je ona sve krila od nje, od drugih je saznala šta joj je uradila. Sa dečkom više nije u kontaktu, a sa sestrom opet priča, evo vidi se to pred kamerama. Dve godine nisu mogle da podnesu jedna drugu i, kad se sretnu negde, reč jednu nisu razmenjivale. Možda i bolje što nisu, opet bi nastao kurcšlus sigurno. Međutim, Miri je onda stigao poziv da uđe u vilu "Parova", ali baš sa sestrom. Nakon dve godine stupila je u kontakt sa Bojanom i prenela joj ponudu koju je ona, nakon višednevnog razmišljanja, prihvatila. Nekoliko dana pred ulazak u vilu su pričale i rešile da sve ostave po strani kako bi se što bolje plasirale u rijalitiju, videćemo da li će im to uspeti - zaključio je izvor za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading