Učesnici "Parova" kriju aferu: GASTOZ I NINA IMALI SEKS

Zabava

19.12.2017

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-igrač Nenad Marinković Gastoz je izgleda zaboravio da van vile "Parova" ima devojku, te je podlegao čarima zgodne ukućanke Nine Prlje, s kojom je otišao i korak dalje, pa je imao seks pred kamerama!

Foto: youtube.com/Cuppedia Team
Gastoz i Nina

Naime, kako saznajemo, očigledna privlačnost između Gastoza i Prlje prerasla je u nešto više. Međutim, pravi problem je nastao kada je novopečeni muzičar shvatio da će njegova devojka Naida saznati da je bio neveran, te da su i u tajnoj sobi bile upaljenje kamere dok su Nina i on imali odnose.

- Fizička privlačnost između Nine i Nenada je očigledna, tokom svake žurke je sve jasnije da se jedva suzdržavaju da ne ispolje emocije. Postoje dva razloga zašto su krili osećanja, prvi je Gastozova devojka Naida, a drugi Zorica Dukić, koja je Nenadova bivša devojka, a Ninina jako dobra drugarica. Tokom jednog od pijanstava barijere su ipak popustile, podlegli su strastima, pa su zajedno otišli u tajnu sobu. Nisu shvatili da su kamere i tu upaljene, jednostavno su se prepustili i vodili ljubav - otkriva izvor iz produkcije za Srpski telegraf i dodaje:

Nenad molio produkciju da snimci ne izađu u javnost zbog njegove devojke Naide

- Kad su shvatili da su kamere bile upaljene sve vreme, uhvatila ih je panika. Shvatili su da će se saznati da su imali seks i da produkcija ima sve zabeleženo. Gastoz je vikao da ne zna kako će sve objasniti Naidi, dok je Nina bila u strahu kako će Dukićka reagovati, te kako će se ponašati prema njoj ako se ponovo vrati u rijaliti, kako je najavljivano. Nenad je celu noć molio produkciju da sačuvaju taj snimak i da ga ne puštaju u javnost jer je siguran kako će mu to uništiti vezu, a produkcija mu je zasad uslišila molbe - zaključio je izvor.

Foto: printscreen/TVhappy
Zorica Dukić

Inače, Zorica Dukić je nedavno za Srpski telegraf otkrila kako je sigurna da Gastoz gaji određene simpatije prema Prlji, ali da to nju uopšte ne dotiče.

- Mislim da se Nenadu dopala Nina, ali s druge strane mislim da voli Naidu, nego jednostavno muško ko muško. Ne bih Nini zamerila, nastavila bih da se družim sa njom - poručila je Dukićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading