"Parovi" će moliti da napuste vilu KADA VIDE KO IM DOLAZI!

Autor:

Zabava

10.12.2017

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vila "Parova" nikako neće biti ista nakon ulaska ova četiri takmičara!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Miljana Kulić i Ivan Marinković

Najveća pometnja će nastati u životima Ivana Marinkovića i Miljane Kulić, pošto u vilu ulaze njegova sestra Teodora i bokser Stefan, dečko u koga se Kulićeva zaljubila iako očekuje bebu sa Ivanom.

Trudna Nišlijka se pre dva dana u alkoholisanom stanju zaljubila u izvesnog Stefana, koji je bio gost na žurki u vili, pa je juče ujutru izrazila želju da joj se on pridruži u rijalitiju.

S obzirom na to da produkcija ispunjava svaku želju Kulićevoj otkako je obelodanjeno da je u drugom stanju, verovatno će joj i ovoga puta izaći u susret.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić i David Draojević

Takođe, u "Parove" će ponovo ući i Aleksandra Subotić, koja je pre samo nedelju dana pobegla iz vile jer socijalno navodno planira da joj ćerku smesti u hraniteljsku porodicu. Boravak van rijalitija joj je brzo dosadio, pa je u dogovoru s produkcijom odlučila da se vrati u igru, i to zajedno s dečkom Davidom Dragojevićem.

Subotićeva je obećala da će promeniti ponašanje i da ovaj put neće ulaziti u sukob sa voditeljkama i producentima - saznaju beogradske novine.

- Aleksandra i David se vraćaju u rijaliti, svidelo se to nekome ili ne! - poručio je njen otac Karađorđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading