Zmaj od Šipova OSLOBOĐEN OPTUŽNICE, otišao u politiku!

Autor: novosti.rs

Zabava

06.12.2017

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilija Grahovac (48), poznatiji kao "Zmaj od Šipova", oslobođen je u sredu optužnice za trgovinu oružjem pred Osnovnim sudom u Mrkonjić Gradu, rekao je za "Novosti" njegov advokat Dušan Tomić.

Foto: printscreen/TVhappy
Zmaj od Šipova

Tomić kaže da je "sud odbacio sve tačke optužnice Okružnog tužilaštva u Banjaluci posle sedmogodišnjeg suđenja".

- Grahovac je sada sasvim slobodan čovek i od danas je počeo zvanično da se bavi politikom kao lider osnovane stranke Pokret prevarenih, koja će da deluje u oba BiH entiteta, gde je najmanje tri miliona prevarenih ljudi od onih kroz deviznu štednju, do obećanja za naknadu za ratovanje i prevara na izborima - izjavio je Tomić.

Ilija Grahovac je pozvao sve političare, kojima se sudi, da zamrznu bavljenje tim poslom, dok ne dokažu nevinost, "što je on učinio".

- Grahovcu su stavljali na teret i posedovanje prangije sa kojom je njegiv pradeda Pantelija dočekivao u Mrkonjiću kralja Petra, a Ilija predsednika Milorada Dodika - istakao je taj advokat.

- Ne znam kome je trebalo ova, rekao bih, rijaliti optužnica od koje nije ostalo ništa. Lično ću da podržim Ilijin politički rad i delovanje. On dosta priča, a spadam u retke ljude koje hoće i da posluša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading