RIJALITI UČESNICA KRIJE ŠOKANTNU TAJNU! Udata je za milionera već 5 godina!

Autor:

Zabava

27.07.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka ima problem zbog para koje ima njen suprug i strahuje da je neko ne kidnapuje

Foto: instagram.com
Aleksandra Jakšić

Aleksandra Jakšić po završetku devete sezone "Parova" pobegla je u Milano kod supruga, kog čuva već pet godina u strogoj tajnosti. Atraktivna učesnica je obeležila nekoliko poslednjih sezona Hepijevog zabavnog programa, koji sada gotovo da ne može da se zamisli bez nje.

Iako svi mislimo da smo uspeli da saznamo sve o njoj, uvek ispliva neki novi detalj koji nas razuveri. Nama se javila njena prijateljica manekenka iz Milana koja nam je ispričala kako je lepotica iz "Parova" zapravo udata i ima muža milionera, koji je prosto obožava.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Odala se da je kod muža u Milanu!

Aleksandra Jakšić se odala da se trenutno nalazi kod muža u Milanu. Naime, ona je okačila fotografiju iz Italije. Naravno, na fotografiji pozira sama, dok je neko slika. Svakako, muža ni ovog puta nije htela da otkrije.

 

 - Aleksandru Jakšić poznajem godinama i uvek smo bile veoma bliske. Poveravale smo se jedna drugoj, kao sestre rođene. Tako sam ja saznala sve o njoj. Ona od mene nije krila čak i kada je radila nešto što ne valja i što bi trebala da prećuti. Znala sam i kada je probala marihuanu, pa sam joj rekla da nikada više to ne radi. Kada se ubijala od alkohola i povraćala i padala u nesvest. Uvek sam o svemu tome ćutala i nisam pričala čelnicima naše modne agencije, s kojom smo obe imale ugovore. Da su znali da se opija, momentalno bi letela iz agencije i izgubila posao. Znala sam i za sve njene muškarce, a bilo ih je dosta - počinje priču prijateljica kontroverzne manekenke, pa nam otkriva kako je upoznala čoveka svog života pre pet godina:

- Aleksandra nije imala problem da menja momke, držala ih je na maloj uzici. Niko nije gledao druge pored nje. Imala je paralizu za muškarce. Već znate za onu priču da je u Milanu uzela ogromne pare od svih tih muškaraca. Onda je nakon svih njih upoznala jednog markantnog gospodina u odelu. Bio je šmekerica. Nije je gnjavio. Nije je smarao. Bio je nenametljiv. Nije mogla ni da sanja koliko on para ima. Imao je vile, privatna jezera i ko zna šta sve još. Imao je ženu tada, ali i nju je ostavio zbog srcolomke Aleksandre. Uplovili su u vezu. "Draga moja, ne znam šta mi je, ali znam da sam se zaljubila. Ovo je sada ono pravo. I da nema sve što ima, ja bih bila s njim. On me gleda kao kraljicu", rekla mi je ona - nastavlja dalje njena velika prijateljica koja nam otkriva kako je pošla svadba i zašto učesnica "Parova" krije brak:

 Sada, kad se sezona devet završila, ona je otišla kod njega. U Milanu je i uživa s njim

- Malo-pomalo i oni su stali na ludi kamen. Zaprosio je na obali mora, bili su na Havajima. Ma san od života. Ona njega krije kao zmija noge. Venčanje je bilo samo za uži krug. Niko od prijatelja nije bio tu. Nisu želeli da te stvari idu dalje. Aleksandra ga krije jer ima mnogo onih koji je mrze u Milanu, ona ne želi da on ima problema zbog nje, pogotovo kada je ona u "Parovima". Takođe, plaše se da bi bila meta ako bi se saznalo koliko miliona njen muž poseduje. Neko bi mogao da je kidnapuje. Sada, kad se sezona devet završila, ona je otišla kod njega. U Milanu je i uživa s njim. Vole se posle devet meseci razdvojenosti. On je sad najsrećniji čovek na svetu. Sve što on ima i što je stekao ostaje njoj. Naravno, ženu koju je ostavio zbog Aleksandre i decu je obezbedio, sve je kako treba. Nju niko ne mrzi - završava izvor Rijalitija. 

 

 

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy

Aleksandra: Ivan Marinković je moj učitelj!

Aleksandra Jakšić je priznala da je sve o rijalitiju naučila od Ivana Marinkovića. Manekenka je istaknuta učesnica "Parova" iz čak dve sezone. Prozivali su da je rijaliti-igru naučila od Ivana Marinkovića i ona to nije negirala. Na kraju je bila ponosna jer je njegova učenica. - Mene je Ivan Marinković svemu naučio. Ja sam njegova škola, plus nadograđena nekim novim stvarima. Njemu sam zahvalna, ali ja sam i njega prevazišla - kaže Aleksandra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading