BRAT JOJ DOBIO DETE U RIJALITIJU, A SADA JE I ONA TRUDNA: Sestra Nikole Lakića ČEKA BEBU U PAROVIMA!

Autor:

Zabava

08.05.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Parova" Neda Lakić, inače sestra dugogodišnjeg rijaliti igrača, Nikole Lakića, zatrudnela je i rezultate testa za trudnoću pokazala u programu.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Krenula stopama rođenog brata... Coka, Nikola i Neda

Neda, inače sestra Nikole Lakića koji je napravio bebu Aleksandri Tasić Coki sa kojom je dobio sina, trudna je sa Aleksandrom Lalićem Tirketom. 

Naime, Neda Lakić je na samom početku emisije odbila da radi test na trudnoću jer, kako je rekla, nije htela od toga da pravi rijaliti. Međutim, tokom večeri su se dogovorili ipak da se test uradi, pa je Neda otišla sa Tirketom u kupatilo kako bi uradila test.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Neda i Aleksandar

Dok su svi čekali rezultate, Aleksandru je pomogao Ivan Marinković da protumači rezultate i viknuo: "Trudna je!". Potom su odneli test kod voditeljke koja je vrisnula.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Zatrudnela u rijalitiju... Neda

Odmah su usledile čestitke, i svi su prilazili da se izljube sa Nedom i Tirketom i čestitaju im što će postati roditelji.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Biće tata... Tirke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading