(VIDEO) VODITELJKA RIJALITIJA DOBILA OTKAZ, PA IZNELA SUROVU ISTINU: Jelenina ispovest usijala internet!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.04.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka rijaliti programa Jelena Dimitrijević rešila je da progovori o otkazu koji je dobila i svojim izjavama napravila haos na internetu.

Foto: instagram.com
Voditeljka se obratila javnosti

Naime, Jelena je vodila rijaliti "Parove", međutim, na popularnoj "Hepi" televiziji dobila je otkaz. Sada je odlučila da otvoreno progovori o pozadini ove priče.

Ona je u svom izlaganju govorila o svemu sa čim se borila u periodu pre ovog čina, kada je nakon pet godina rada na ovoj televiziji dobila otkaz.

Jelena je progovorila i o velikim zdravstvenim problemima sa kojima se susrela, kako kaže, zbog stresa na poslu i prekomernog forsiranja.

- Ono što je važno da vam kažem je to da ja više nisam na "Hepi" televiziji. Oni su moj prvi posao, kada je u pitanju neki kolektiv. Radila sam poslednji projekat "Parova", a ovaj projekat sam prihvatila jer sam uvidela kritičnost ovog što nam se dešava: koronavirus, nezaposlenost, gfašenje emisija, rekla sam tada da treba da prihvatim projekat kako bih brinula o sebi i svom detetu. Kada radite "Parove", naravno da je veća plata. Počela sam da vodim rijaliti kako bih sačuvala svoj posao i imala normalnu platu - počela je Jelena svoju priču.

A onda se osvrnula na to kako je ugrozila zdravlje tokom rada: 

-Mnogo sam te dala tom programu, nikada nijednom poslu se nisam posvetila kao tome. Pošto sam se toliko davala emotivno, puno snage i enerije sam uložila, bila sam toliko verna svemu tome. Posle toga sam se razbolela jer nisam imala uredan život, moje smene su bile veoma zahtevne. To je jedan neuređen život i bez balansa, onda sam se veoma razbolela i otišla na bolovanje po preporuci mog ginekologa. Mislila sam da ću mirovanjem kod kuće rešiti ginekološke probleme. Međutim, nisam, ipak sam moral da idem na operaciju jer su mi se pojavile velike ciste i imala sam upalu jajnika - rekla je Jelena u svom video obraćanju na društvenim mrežama.

 

-Otvorivši bolovanje, otišla sam na operaciju nakon čega sam morala da imam još 2,3 nedelje oporavka. Jedva sam čekala da se vratim poslu i radovala sam se tome. Pitala sam ljude sa "Hepi" televizije šta mi je činiti dalje po povratku sa bolovanja. Tada sam dobila odgovor: Neki od poslodavaca su mi rekli, da im je rečeno da mi se zahvale na dosadašnjem radu i dobila sam otkaz. Nikada mi nije saopšten razlog - kaže voditeljka dodavši da se nada da to nije jer se razbolela i otišla na lečenje.

Celu njenu ispovest pogledajte u videu:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading