KAKO MOŽE MIRNO DA SPAVA? Žena Ivana Gavrilovića nakon preljube poslala BRUTALNU PORUKU!

Autor:

Zabava

13.03.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrilović je otkrio da je prevario suprugu Marinu u vili Parova i to sa Milijanom Bogdanović.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Ivan Gavrilović

On je nakon toga poručio da mu je Milijana upala u tuš kabinu, te da nije mogao da se odbrani. Sada se prvi put oglasila i njegova supruga Marina koja je poručila da čeka da Ivan izađe iz rijalitija.

- On može da radi šta god poželi nešto do određene granice, ja se nisam razvela i dalje smo u braku jer se ove stvari ne rešavaju preko rijalitija nego u četiri oka. On ima 52 godine i nije dete, vrlo svesno radi to što radi. Njemu i toj devojci kojoj ni ime ne znam želim svu sreću, pa makar i da sve ovo bude samo igra. Ali, ako nije čekam da izađe pa ćemo videti šta i kako dalje - rekla je Ivanova supruga i dodala:

- Ivan jako dobro zna u kakvom su mu stanju roditelji, kakve ih je ostavio kod mene i ko vodi računa o njima. Otac mu je operisan jako je loše, nosi kateter i pelene. Majka mu je doživela moždani udar, a ujak mu je preminuo pre nekoliko dana od posledica korona virusa. Svako nosi svoj krst i njemu na čast ako sve ovo svesno radi, ja sam pred Bogom čista, a on ne znam kako može mirno da spava - rekla je Gavrilovićeva.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Ivan Gavrilović

Ivana je zatim prokomentarisala i Milijanu.

- O devojci kojoj čak ni ime ne znam, poručila bih da mi je žao nje, i da što pre treba da se hospitalizuje! Kako može uopšte spominjati 'neku' Marinu o kojoj ništa ne zna, a da ne pričamo o njenom rečniku i težini reči, tačnije kada nekog kuneš. Što bi rekli oprosti joj Bože ne zna šta čini! Ona danas - sutra treba da ima porodicu, a sa ovakvim ponašanjem teško da se to može ostvariti - rekla je Marina i za kraj Ivanu poručila: "Nikad ne zaboravi da postoji i život posle rijalitija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading