(FOTO) NAJLEPŠA FARMERKA IKADA! Muž poznate pevačice odlepio za njom, doživela veliku porodičnu tragediju pa nestala: DANAS NE LIČI NA SEBE!

Autor:

Zabava

12.03.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Trajanović posle porodične tragedija neprepoznatljiva!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sara Trajanović je nekada važila za jednu od najlepših farmerki!

Važila je za jednu od najlepših rijaliti učesnica i uvek su je pratile brojne glasine o ljubavnim aferama, a nakon velike tragedije koja joj je obeležila život Sara Trajanović rešila je da se povuče iz javnosti.

Naime, bivša učesnica “Farme”, Sara Trajanović, važila je za pravu zavodnicu, a onaj koji nije odoleo njenom šarmu je bivši suprug Goce Tržan, Ivan Marinković. U spoljnom svetu se upustila u vezu sa Ivanom, ali to nije dugo potrajalo.

Njeno učešće u rijaliti šou programu “Farma” obeležila je emotivna veza sa zvezdom “Granda” Andrijom Markovićem Akijem, ali to nije potrajalo, te su nastavili svako svojim putem. Ipak, nakon što je Saru zadesila porodična tragedija, ona se potpuno povukla iz javnog života, sada vodi miran život i ne pojavljuje se u medijima.

 

 

Podsetimo, Sara je ostala bez majke, poznate pevačice Rosite Trajanović koja je poginula u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Mladenovac - Mali Požarevac kod Vlaškog polja.

Iako nije aktivna u javnom životu, ova lepotica redovno postavlja fotografije na društvene mreže, a ono što je očigledno je da i dalje može da se pohvali atraktivnim izgledom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading