RIJALITI UČESNICA BILA U VEZI SA KRIMINALCEM: Lepotica preživela kišu metaka!

Autor:

Zabava

09.03.2021

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Ruskinja Viktorija Vorontsova imala dečka narko-dilera, zbog koga umalo nije završila mrtva kada su iz kola u pokretu pucali na njih.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Viktorija Vorontsova bivša 

Viktorija Vorontsova bila je u vezi sa dečkom koji je bio narko-diler, pa umalo nije stradala zbog njega i njegovih mutnih poslova.

Lepa Ruskinja koja je veliko osveženje kao nova učesnica devete sezone rijalitija "Parova" iza sebe ima burne dane mladosti i situacije koje su mogle da je koštaju života. Naime, uvek se zaljubljivala u momke s margine i one koji su imali problema sa zakonom, momke zbog kojih joj je glava vrlo često visila o koncu. Kako njena bliska prijateljica tvrdi, lepa plavuša je imala sreće da joj se nikada nije desilo ništa strašno niti je imala veće posledice, ali bilo je momenata kada je moglo da bude veoma kobno.

On će da me ubije ako ga ostavim, a ako ostanem s njim, završiću iza rešetaka, pričala je tada rijaliti-učesnica

- Vidite kako je Viktorija lepa i danas, a možete li da zamislite kako je bila lepa pre deset godina, kada je bila devojčurak. Lepa, plava i nežna, tiha patnja svih muškaraca. Njena mana je bila ta što nije volela obične, skromne momke. Nisu je radili sportisti i oni koji žive zdrav život. Radili su je samo nezgodni momci, oni sa margine. "Šta će meni fin kada se ja ne napalim na njega, kao da stojim pored brata. Sama pomisao da je fin i da nema neku opasnu priču, da nema akcije mene udaljava i hladi od njega. Volim opasne momke", govorila mi je ona tada, a ja sam se molila bogu da joj se nikada ništa ne desi zbog njenih loših izbora momaka. Njena majka je obolela zbog toga. Dobila je čir na želucu od sekiracije. Kad god je upoznala novog momka svi smo strepeli kakav će on da bude - počinje prijateljica učesnice "Parova" koja nam dalje otkriva kakav je lik naišao u životu lepe Ruskinje i kako umalo nije završila u zatvoru.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ivan: Viktorija je klošarka!

Ivan Marinković je dobio pitanje da li mu se sviđa Viktorija Vorontsova, a njemu se to pitanje nimalo nije dopalo.

Zatim ga je voditeljka upitala zašto je počeo da je vređa i zamolila ga da odgovori na pitanje.

- Naravno da mi se ne sviđa Viktorija i to ćete da vidite u narednim danima - izjavio je Marinković.

Viktorija je počela da se pravda da ona misli da mu se dopada, a Ivan se iznervirao što priča preko njega.

- Zato si klošarka, jedna najobičnija seljančura. Jedi govna, bre. Beži, bre, od mene, spodobo, i ti i svi - vređao je iznervirani Marinković Vorontsovu.

 

- Jedne nedelje nakon subotnjeg izlaska došla je kod mene i rekla mi je da je upoznala nekoga ko je ludački radi i zaljubila se. Rekla je da ne zna šta će od sebe i da misli da je lik prelep i stvoren za nju. Pitala sam je da li je opet neki ludak, ona je rekla da je normalan, da je gospodin. Viđali su se neko vreme, ona je postajala sve čudnija. Skrivala se i plašila nečega. Onda sam je otvorila kao knjigu i sve mi je priznala. "Ovaj moj novi je narko-diler, našla sam kod njega u stanu punu sobu droge, ostala sam zabezeknuta. Uplašena sam za život jer me stalno prate neki čudni likovi. Imam osećaj da me prate dan i noć. Ne znam kako da pobegnem od svega. On će da me ubije ako ga ostavim, a ako ostanem s njim, završiću iza rešetaka ili će me neko ubiti", jadikovala je ona. Onda je taj narko-diler počeo da je vodi svuda sa sobom jer je znao da ga niko neće dirati kada pored sebe ima jednu nedužnu devojku - nastavlja njena prijateljica koja je bila tinejdžerka, kao i ona sama, u to vreme i dodaje:

- Jednog popodneva, kada su se vraćali iz nekog etno-sela, pratilo ih je vozilo sve vreme. Bilo je kao na filmu, bukvalno ih je jurilo. Onda su počeli da pucaju u pravcu njihovog automobila. Rafali su leteli kao kiša. Bilo je pitanje momenta kada će neki od metaka da zaluta i ubije Viki ili njenog momka. "Nisam znala gde se nalazim ni ko pokušava da nas ubije. Samo sam držala glavu rukama, misleći da mi je mozak već prosviran. On mi je govorio da se sagnem da me ne ubije metak. Ma nisam znala gde se nalazim, bilo je sve kao da je horor film. Onda su stali s pucanjem i nestali su, videvši da se bliže naseljenom delu grada", ispričala mi je ona. Njen momak, narko-diler, zamerio se opasnim likovima koji su želeli da ga smaknu jer im je bio konkurencija. Njega je metak okrznuo po glavi, pa je krvi bilo na sve strane. Viktorija je zvala Hitnu pomoć, a oni su obavestili policiju. Oboje su privedeni u stanicu. Kod njega je nađena droga, a Viki se izvukla iz pritvora posle dva dana. Od tada je otpisala narko-dilera i prestala je da mu se javlja.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ko je Vorontsova i zašto je došla u Beograd?

Lepa plavuša Viktorija Vorontsova izazvala je veliku pažnju među učesnicima, ali i publikom zbog mističnosti.

Ona je, inače, diplomirani pravnik i carinik, ali trenutno pravi pauzu od posla.

- Svaki put kad mi je loše u Moskvi dolazim u Beograd, dok sam studirala bila sam češće u Beogradu, ovde punim energiju i snagu. Ovaj grad me leči. Razvedena sam, imam sina od pet godina, on je s mojom majkom u Moskvi - kazala je ona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading