KAKAV SAN REMO, ŽENO ŠETAM KUČIĆE! Nada Topčagić EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKA.RS o Zlatanovom nastupu o kom priča ceo svet!

Autor:

Zabava

03.03.2021

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić trenutno je najpopularnija pevačica u Evropi s obzirom na to da se Zlatan Ibrahimović, fudbalska zvezda, pojavio na San Remu uz njen hit "Jutro je", a ona za Republika.rs otkriva sve o odnosu s njim i trenucima kada je čula svoju pesmu na prestižnom italijanskom festivalu.

RepublikaFoto: youtube.com/TOXIC TELEVISION
Prolavio je i u San Remu... Nada i Zlatan

- Svi me zovu, telefon mi se usijao, a ja jurim šta ću da obučem jer su me sada vratili na RTS. Idem da gostujem tamo. Olivera Kovačević me je zvala prva da mi javi da je moja pesma na San Remu. Ja kažem: "Kakav San Remo, ženo?". Ja šetala kučiće, nisam imala pojma. A onda, kad su počeli telefoni da mi zvone - u jednom dahu počinje da priča Nada koja nastavlja brzo da govori jer joj zvoni drugi telefon:

- Suze su mi krenule, to je stvarno bio šok. Ja znam Zlatana kao dečkića od 13, 14 godina i ne mogu da verujem da je zapamtio moju pesmu. I hvala mu, ovo je vrhunac moje karijere. Evo odmah su me zvali sa RTS-a da dođem da gostujem kada god hoću. A ja sam se, malo ubucila, znate. Ova korona me zatvorila u kuću, nigde nisam išla, svi smo se ugojili - žali se Topčagićeva koja je otišla da se spremi za gostovanja, a vezu preuzima njen suprug Zlatko Đorđević koji nam priča da je Zlatan i kao mali bio oduševljen Nadom i pesmom "Jutro je":

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ne može da veruje... Topčagićka

- Mi smo '90-ih bili u Malmeu kod mandžera koji poznaje Zlatanovog oca Šefika. Zlatanov otac je bio harmonikaš pa smo se tako znali. On nas je pozvao na ručak u svoju kuću i mi smo došli. Sećam se u nekom trenutku ulazi Zlatan, onako štrkljav, visok, malo većeg nosa i njegov otac kaže:"Svi klubovi se ovde otimaju o njega. Biće dobar fudbaler, mali je talentovan samo tako." Ja iskreno nisam verovao da onaj mali, onako štrkljav može da bude dobar fudbaler, kad posle nekog vremena zove me ovaj menadžer i kaže:"Zamisli, onaj Šefikov mali postade dobar fudbaler" - priča Nadin suprug Zlatko koji dodaje:

Veliki fan Nade Topčagić... Zlatan Ibrahimović

- Nada je baš tada objavila pesmu "Jutro je" i Zlatan ju je tada i čuo. Eto, izgleda da mu se svidela. Da vam kažem, nije se u njihovoj kući slušala opera, slušala se naša muzika. I Zlatan se tada igrao sa Nadom, i eto zapamtio ju je. A sada ne možemo da verujemo šta nam se dešava, do tri jutros nimso mogli da dođemo k sebi- dodaje Zlatko za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading