Učesnica rijalitija šokirala izjavom! TEODORA: Imala sam GRUPNI SE*S!

Autor: D. LUKIĆ

Zabava

05.01.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova učesnica devete sezone rijalitija "Parovi" Teodora Delić priznala je da je u srednjoj školi imala grupni se*s!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Parovi

Ona je bez blama ispričala da ju je tadašnji dečko naterao da na jednoj žurki probaju trojku s još jednim dečkom, na šta je ona odmah pristala.

- Uvek sam bila avanturista i ne mislim da i dalje grupni seks treba da bude tabu tema. Imala sam trojku u trećem razredu srednje škole i ne kajem se zbog toga. Moji će verovatno da polude zbog ovog saznanja, ali to je bilo i prošlo. Volim da eksperimentišem! Bitno je da nikada nisam eksperimentisala s drogom i sličnim stvarima, a seks je svakako lepa stvar. Mislim da bih opet volela da doživim to iskustvo, ali s nekim koga volim i nekim u koga imam poverenja. Verujem da bi to mnogi voleli da dožive, ali nemaju hrabrosti. Nemam problem da pričam javno o tome. Ovde se svi nešto foliraju i prave se fini, a ko zna šta su sve radili napolju - rekla je takmičarka i dodala da je još uvek u kontaktu s momkom s kojim je imala ovo iskustvo:

 

- Mnogo sam volela tog lika s kojim se sve desilo. Ostali smo u dobrim odnosima, bez obzira na to što vise nismo zajedno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading