OGLASILA SE PRODUKCIJA NAKON HAOSA U PAROVIMA! Otkrili šta će biti sa učesnicima koji su POBEGLI, evo kakve KAZNE ĆE DOBITI!

Autor:

Zabava

13.12.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy

Takmičari šou programa "Parovi", juče su se na "Happy" televiziji sinoć su napustili vilu zbog čega je dolazila i policijska patrola.

Oni su potom privedeni u policijsku stanicu u Zemunu.

- Nenad Marinković Gasttozz, Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić nakon agresivnog ponašanja neće biti deo glamurozne vile u devetoj sezoni, dok će ostali ostati u "Parovima" i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni. Mi smo srećna televizija koja je protiv nasilja, te štitimo ljudska prava u svakom obliku njihovog bitisanja. Prava iznenađenja tek slede -  naveli su iz produkcije. 

 

Podsetimo, prethodna dva dana učesnici rijalitija "Parovi" se bune i ponašaju agresivno, tako da je produkcija odlučila da nadležni organi reše ovaj slučaj.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Parovi

Na Instagramu je nedavno objavljen video učesnika koji stoje na vratima i protestuju zbog odlaska Karađorđa Subotića u izolaciju, što je kazna za učesnike rijalitija kada ne ispoštuju neko od pravila učešća.

Učesnici su tada stajali ispred vrata, pa ih je obezbeđenje jedva sprečilo u njihovoj nameri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading