Nina Prlja ispričala zbog čega joj se i dan danas LEDI KRV U ŽILAMA! Znala je da će se NEŠTO LOŠE DESITI, PRED HAPŠENJE!?

Autor:

Zabava

11.11.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nina Prlja

Nina Prlja ustala je i pred svima ispričala detalje iz svog života. Rijaliti učesnica bila je u zatvoru, a i dan danas plaši se određenih stvari.

- Taj osećaj u stomaku nikada neću zaboraviti. Nisam znala da ću biti uhapšena jes nisam ni slutila tako nešto. Ali, osećaj u stomaku me nikada nije izneverio, osetila sam da će mi se nešto loše desiti - rekla je Nina Prlja.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nina Prlja

Ova takmičarka je dodala da ima fobiju od prvog snega u godini, s obzirom na to da je oba puta bila uhapšena kada je padao sneg.

 

- Ja sam srećna žena što ču decembar dočekati ovde. Ja sam se tada razbolela. I sada imam osećaj za neke stvari, ali nije toliko jak kao taj za hapšenje. Sva sreća, život vas nije naterao na neke budalaštine - zaključila je Nina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading