Obaveštena ambasada Crne Gore: Nestao učesnik "Parova" Mladen Vuletić!

Autor: Srbija danas

Zabava

06.11.2020

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi alarrmitrali sve!

RepublikaFoto: instagram.com/mladenvuleticdjoma
Mladen Vuletić

Opšta pametnja odvija se ovih dana u vili "Parovi", upravo zbog pobednika 7. sezone - Mladena Vuletića i njegovog navodnog nestanka.

- Pre sat vremena Mladenova porodica je stupila u kontakt sa ambasadom Crne Gore u Beogradu (Kneza Mihaila br 10) prijavila je Mladenov javni nestanak od sinoć, objasnili su kako se i sta dešava na "Happy tv"-u, poslali na mail snimke i objave koje smo prikupili od utorka jer su zaista zabrinuti za njegovo zdravlje i psihičko stanje. Više puta je porodica zvala "Happy tv" da se raspitaju o Mladenu, o njegovom zdravlju i razlozima za zaključavanjem ali odgovor (čak ni poziv) još uvek nisu dobili! Svi smo svedoci da je Mladen još uvek u izolaciji, bez normalnih uslova za život pri čemu nije prekršio ni jednu klauzulu iz ugovora, nikoga nije vređao a kamoli udario, niti je kažnjen zbog lošeg ponašanja! Ovo je čisto iživljavanje gazde i njegovih zaposlenih koji su prekršili sva ljudska prava i u vezi sa tim ambasada CG će odreagovati zajedno sa Srpskim centrom za ljudska prava, inspekcijama i ostalim državnim institucijama! Podrška za Mladena! - napisali su administratori koji vode njegovu fan stranicu!

Ubrzo nakon toga, u emisiji otkrilo da je Mladen Vuletić, zapravo u izolaciji, a kako kažu, samoinicijativno je tražio da se osami, kako bi se sabrao i iskulirao. 

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Mladen Vuletić

- Evo da kažemo da ne brinu fanovi, Mladen jeste u izolaciji, dobro je. Sve je okej, Mladen je u najboljem redu. Želimo da se što pre vrati iz izolacije. - rekla je voditeljka Parova - Jelena Petković.

Međutim, Mladenovi fanovi nisu poverovali u to, tako da je ponovo usledila vest, da on štrajkuje glađu i da je laž sve što je rečeno.

- Mladen od sinoć štrajkuje glađu! Učesnici mu nose hranu ali on odbija da jede. Podrška bratu Mladenu da izađe iz ove rupe jer ima ko ga čeka raširenih ruku - napisali su na stranici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading