Učesnik "Parova" umalo nije ubio muškarca u samoodbrani: Igor rascopao čoveku glavu sekirom!

Autor:

Zabava

29.10.2020

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Igor Mićić

Igor Mićić bio je optužen za pokušaj ubistva jer je čoveku rascopao glavu sekirom u samoodbrani.

Kontroverzni učesnik devete sezone rijalitija "Parovi", veoma je interesantan publici iako ga do sada nisu gledali u sličnim formatima, te je uspeo da se nametne interesantnom pričom, ali i harizmom.

Iako iza sebe ima burnu prošlost i mnogo toga što bi mogao da ispriča, on ne želi da se seća nekih situacija, a posebno ne jedne, kada je malo falilo da ubije čoveka sekirom.
Naš izvor tvrdi da je to bila užasna situacija i da učesnik "Parova" i danas ima traume od svega što se desilo.
RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Igor Mićić

- Igor je nekada imao lokal, a poznato je kako se stvari odvijaju kada ste ugostitelj. Imate pijane goste, ljudi svih vrsta dolaze kod vas. Vi ne možete da kažete nekome da ode niti da procenite na osnovu izgleda da li će da pravi haos ili ne. Dešavalo se da dođu skockani ljudi, a onda naprave štetu. On nikada nije želeo da pravi nikavu selekciju, sve ljude je cenio i svako je dobrodošao. Neretko se dešavalo da osvane sa nekima, pusti konobare da idu kući i onda on ostane s njima do svanuća. Takav je čovek. Ipak, jedna situcija ga je osvestila i navela da se dobro čuva, da pazi šta radi i s kim je blizak. Pre dosta godina, tačnije 2001, umalo nije ubio pijanuduru koja ga je napala - počinje priču njegova bliska prijateljica, žena koja je u to vreme bila menadžerka lokala i neko ko je ispratio celu priču. Ona kaže da oboje imaju traume od te noći i danas posle toliko godina.

 Taj narkos je došao sa sekirom, a njegova devojka je imala nož. Igor je jedva izbegao smrt


- U Igorov lokal je sa devojkom došao jedan dečko, koji je bio rasturen od narkotika, on je hteo da uđe, a mi smo zatvarali. Bio je mrtav, nije znao gde udara, a ni ta devojka nije bila bolja. Videlo se da su teški narkosi. Nas je čekao taksi. Taman smo bili seli da idemo kući. Ipak, Igor je rešio da se vrati iz taksija jer je osetio problem. Bio je sa nama i Igorov brat. Ta nenormalna devojka, ta narkomanka, iz čista mira je uzela flašu i rascopala je Igorovom bratu glavu! Svi su trčali okolo, ali nisu bili pri sebi jer su bili pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Narkomanka je jurila i mene, htela je da me ubode grlićem flaše u stomak. Igorov brat je ležao u lokvi krvi. Mislili smo da je mrtav - nastavlja prijateljica učesnika devete sezone "Parova". Ona kaže da su scene bila haotične, kao iz horor fimova, kao kada ubica juri žrtve da ih ubije. Mislila je da će svi biti pobijeni.

 

 


- Njima je smetalo to što smo zatvorili lokal, mislili su da nećemo da ih pustimo jer su narkomani jer nisu bili obučeni kako treba. Posle nekoliko minuta smo Igor, njegov polusvestan brat i ja ušli u kola i čuli su se pucnji iz pištolja. Zatim je taj narkos došao sa sekirom, a njegova devojka je imala nož. Jedva smo izbegli smrt. Ja sam otvorila vrata i u tom momentu je Igor oteo sekiru, koja mu je tom prilikom naglo ispala, te rascepala narkomanu čelo, krv je lila na sve strane. Ta narkomanka je kukala, ležela je pored ovoga. Čelo mu je puklo kao lubenica. Nije Igor bio kriv, ali je optužen za pokušaj ubistva. Uhapsili su nas sve. Onako krvave sa povredama. Tek posle nekog vremena Igor je dokazao da je bila samoodbrana, a taj mučenik je ostao večni invalid jer su povrede glave bile kobne. Njegova devojka je posle umrla od prevelike doze heroina, završava Igorova velika prijateljica koja je uz njega celoga života, pa i danas.

 

RepublikaFoto: Printskrin/RTV PINK

Lepa Lukić simpatiše Mićića!

Igor Mićić, takmičar "Parova" koji svojom pričom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pridobio je velike simpatije Lepe Lukić.

On je prvenstveno pokazao da nije hladan kao stena, a potom i otkrio najveću misteriju koju godinama nosi na plećima. Ugostitelj je teško podneo razvod sa suprugom, ali tvrdi da još uvek veruje u ljubav i u to da će se zaljubiti.

Parovi su više nego ikada zainteresovani za njegov život, a Lepa Lukić je pohvalila cimera.
- On je super lik, pozitivno me je iznenadio. Ima sve moje simpatije - rekla je kraljica narodne muzike.

 

RepublikaFoto: Prntscrin
Naida i Gastozz

Igor: Naida je niskobudžetna!

Igor Mićić ne miriše Naidu Gadžo, devojku Nenada Marinkovića Gastoza.

On je po ulasku u vilu "Parova" rekao da je imao drugačije mišljenje o ovoj starleti, ali da ga je ona skroz razočarala kada je video kako se ponaša.

- Mislio sam da je ona ozbiljan igrač, ali nije tako. Ona je niskobudžetni rijaliti-igrač! Jeftina je jednostavno. Nemam ništa lepo da kažem o njoj - rekao je Igor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading