Golubović spreman da se odrekne para da bi dokazao koliko je jak: Dajem 300.000 evra ako me Biza prebije!

Autor:

Zabava

22.10.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman sam i pobediću Kristijana! Novac ću mu uzeti lagano i sa zadovoljstvom. Nema šta više da se prepucavamo. Živi bili, pa videli, poručuje Ivan Mitrović

RepublikaFoto: Printscreen
Žestok momak

Kristijan Golubović spreman je da se odrekne 300.00 evra samo da bi dokazao da je jači od njegovog suparnika Ivana Mitrovića Bize.

On je na društvenim mrežama postavio njihovu zajedničku fotku na kojoj se vidi kako simulira pesničenje ćelavog momka s vrelog asfalta. U opisu fotke aktuelni zadrugar je obećao da će da ga isprebija, tako jako da će leteti par metara, a onda će morati da interveniše i Hitna pomoć.

 

- Bizi sam svašta rekao, ali neću da ga šamaram pošto vidim da je cava i ide u policiju da se žali. Pošto ne može nikako da uđe u "Zadrugu" bez mene i bez aminovanja Mitrovića, reći ću mu ovako javno. Nudim Bizi 300.000 evra ako me dobije na uličnoj tuči, a on meni nek da koliko ima. Sto evra, 50 evra, 1.000 evra ima, tri, kao što je rekao, pet, kao što je obećao. Evo, ja dajem 300.000 evra Bizi na ulici ako hoće da se potuče sa mnom. Garantujem da će biti nokautiran i da će morati da reaguje Hitna pomoć. Ako ne uradim to što sam rekao, ja dajem pare - napisao je Kristijan na Instagram nalogu pre ulaska u "Zadrugu".

Biza: On više nije u formi i ne može da se meri sa mnom. Smešno je to što priča

Nakon ovoga pozvali smo Bizu kako bi on prokomentarisao Golubovićeve reči, a on je za Srpski telegraf rekao da već sada može da tvrdi da su te pare već njegove.

- Spreman sam i pobediću ga, kao što sam to i pre obećao. Čekam na taj trenutak sve vreme i neću izneveriti očekivanja. On više nije u formi i ne može da se meri sa mnom. Smešno je to što priča. Uzeću 300.000 evra lagano i sa zadovoljstvom. Nema tu više šta da se prepucavamo. Živi bili, pa videli - poručio je Biza.

 

KONAČNO OTKRIVENA TAJNA HOKLICE

Kristijan Golubović je u emisiji "Amidži šou" imao zadatak da reklamira jedan proizvod, a u pitanju je bila hoklica, koju on često pominje u Beloj kući. On je tom prilikom ispričao kada se prvi put susreo s ovom malom drvenom stolicom koju narod zove hoklica, a koristi se u domaćinstvima uglavnom prilikom muže stoke. Kiki se prisetio davnih dana i jedne ekskurzije.

- Hoklica... Ministarstvo prosvete je prihvatilo moj predlog da, umesto je*anje, uvede izraz hoklica. Asocira me na ekskurziju, kad sam se muvao s plavušom, ušli smo u štalu, bila je jedna stara hoklica, ona je bila viša od mene, bila je gabaritna i konjasta... Ušli smo tamo, ja sam našao hoklicu, stavio je iza nje, malo sam se nameštao, a onda sam počeo da vozim. Posle sam pao kad je hoklica popustila i povredio se. Presela mi je i hoklica i je*anje i ekskurzija, sve - ispričao je Kristijan i otkrio tajnu hoklice.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Era

22.10.2020 08:58

Ovaj bi trebao da bude u zatvoru a ne da truje mladez

Realno

22.10.2020 11:18

U sretno vreme, ovo bi bilo pod zemljom, a sada novinari od njih prave junake. Lopovi i siledžije, nepismeni nesretnici, eto šta je ovo.

Julka

22.10.2020 13:03

Kristijan ne shvata da je ostario i oslabio. Smanjio se.