Nina Prlja ŠUTNULA Mladena zbog Rusa milionera: Živela je u "Hiltonu" I ORGIJALA SVAKO VEČE!

Autor:

Zabava

13.10.2020

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Vuletić i Nina Prlja kriju da je ona njega šutnula nakon što je pronašla milionera Rusa sa kojim se smuvala zbog par

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY

Mladen Vuletić i Nina Prlja

Crnogorac i starleta ne mogu očima da se gledaju jer se ona smuvala sa Rusom milionerom, koji joj je ispunjavao sve moguće želje i hirove. Ostavila ga je posle šeste sezone "Parova" upravo zbog situiranog biznismena. Iako se zakleo da joj nikada neće oprostiti tu izdaju, on je toliko lud za njom da je prešao preko svega i dotrčao je onda kada ga je pozvala. Izvor blizak ovom paru otkrio nam je sve detalje njihovog odnosa.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Nina tuži Mladena!

Nina Prlja i Mladen Vuletić ušli su u devetu sezona "Parova", ali je njihov odnos lošiji nego ikada do sada.


Njih dvoje već posle nekoliko dana boravka u vili imali su žestok sukob, a Nina je čak najavila i tužbu protiv bivšeg dečka. Naime, Mladen Vuletić slučajno je nagazio ovu takmičarku, koja se pobunila, a nakon toga su usledile uvrede. Nina se o svemu požalila Jovani Novakov Šmizli.
Mladen je Nini rekao da je prostitutka, zbog čega je ona pobesnela i obećala da će angažovati advokata koji će joj pomoći da ga ostavi bez honorara. 

 


- Nina i Mladen su nastavili vezu posle šeste sezone, bila je to luda strast, puno planova i obećanja. Kada su ponestale pare zarađene u vili, nastali su i problemi. Ona je navikla da živi život na visokoj nozi, da ima sve i da bude kraljica. Njen standard malo ko može da isprati, da kešira sve što ona pokaže prstom. Mladen joj je u startu rekao da on nije taj i da će morati zajedno da stvaraju. "On misli da ću ja nešto da radim? Pa nisam bila hapšena da bih se sada mučila i rintala. Nema ništa od toga. Mladen je meni super, ali od toga se ne živi. Volim ga, ali više volim sebe", rekla je Nina jednom prilikom kada smo sedele zajedno. Znala sam da će ona da otera Mlađu čim se pojavi neko bogat - kaže zajednička prijateljica kontroverznog para koja se družila s njima tokom čitave ljubavne drame koju su prolazili. Ona nam kaže kako je starleta išla po fensi kafićima i restoranima ne bi li pronašla lovatora.
RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Nina Prlja

 

Ja sam buduća Sandra Meljničenko, imam Rusa kakvog ona nema. Ima da mi kupi stan u Beogradu na vodi, pričala je Nina.

- Nina je ludela jer su pare ponestajale, ni ona ni Mladen nisu imali posao. Ona je zarađivala nešto preko društvenih mreža na reklame, ali to nije bilo dovoljno za oboje. Počela je da se kreće po skupim mestima, znala je da će tamo da sretne nekog ko može da joj parira. Tako je i bilo, jedne večeri u nju se zagledao milioner Rus. Oči su mu ispale kada je video Ninu. Počele su da lete ture najskupljih pića, a ona je, kada je videla od koga ture stižu, znala da je njena šansa sama došla kao poručena. Nije bio lep, ali je bio moćan i pun para. Iste večeri Nina mu je dala broj, ostavila mu je na papiriću i izašla je iz restorana. Ma odmah ju je pozvao da se vide sutra na ručku ili večeri. Skakala je od sreće jer je znala da je ubola bingo - nastavlja izvor Rijalitija koji dalje navodi da je učesnica "Parova" odmah šutnula Crnogorca. Rekla mu je da ode iz zajedničkog iznajmljenog stana i da neće više da ga vidi.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Mladen Vuletić

- Mladen je bio u haosu, nije znao šta se dešava, zašto toliko promena. I dok je on patio, Nina se baškarila u izobilju. Pare su letele na sve strane, a Rus je plaćao i moguće i nemoguće. Živela je u "Hiltonu" u najskupljem apartmanu. Znate li vi koliko to košta? Pa to ni biznismeni ne uzimaju. Rus je imao vremena da se viđa s njom samo u slobodno vreme, ali zato je njoj slao sve što treba. Ona je u hotel dovodila kojekakve budale gde su partijali i pravili haos. Prosipala je šampanjac i kavijar po podu. Ma bahato, kao na filmu. "Ja sam buduća Sandra Meljničenko, imam Rusa kakvog ona nema. Ima da mi kupi stan u Beogradu na vodi, ma dva ima da mi kupi", pričala je ona tada. Kada ju je Rus naprasno ostavio, odmah je nazvala Mlađu, koji je dotrčao kao pas - završava izvor Rijalitija koji nije želeo da mu otkrivamo identitet.

 

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY

Vuletić i Golubovićka se muvaju!

Između rijaliti-cimera Jelene Golubović i Mladena Vuletića već nekoliko dana vlada hemija.


On neprestano obleće oko nje i udvara joj se, a nedavno je pao i sočan poljubac. Ipak, činilo se da je sve to samo njegova igrarija sve do noći kada su završili zajedno pod jorganom. Nakon što su u dnevnoj sobi vile napravili svadbeni performans, a potom se dugo zabavljali plešući, Mladen i Jelena otišli su u spavaću sobu i završili zajedno u krevetu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading