(VIDEO) BOMBA! Đoganijevi u Parovima 9 - UKUĆANI ZANEMELI OD ŠOKA!

Autor:

Zabava

01.09.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: google.rs/printscreen

U nedelju uveče počela je nova, deveta sezona popularnog rijalitija "Parovi". U vili vlada pozitivna atmosfera, o čemu svedoči i snimak iz dvorišta u kojem su se Parovi veselili uz muziku.

Oni su slušali hitove devedesetih, a glavna zvezda u tom trenutku bio je Ivan Gavrilović, čija je čuvena pesma "200 na sat" izazvala oduševljenje.

 

 

 

Potom se odigrala zanimljiva scena, kada se sa zvučnika začula pesma "Idemo na Mars", jedan od najvećih hitova koji je iznedrila velika estradna porodica Đogani, čiji su članovi Luna i Gagi Đogani i Anabela Atijas učestvovali u protekloj sezoni konkurentskog rijalitija, "Zadruga".

- Alo, ovo je Đogani, to je drugi rijaliti! Nećemo Đogani - povikali su neki od ukućana, a onda je neko počeo da dobacuje: - Bojkot! Bojkot! Ovo je provokacija!

Potom su svi posedali, a pesma je zaista isključena, da bi žurka mogla da se nastavi. Kako je izgledala ova simpatična scena, pogledajte u videu:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading