JEDINI PRAVI RIJALITI POBEDNIK: Ivan Ljuba je pre 14 godina zasluženo odneo pobedu u "Velikom bratu", a evo gde je danas i kako izgleda!

Autor:

Zabava

25.07.2020

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reklo bi se da su rijaliti šou programi nekada bili sasvim drugačijeg karaktera , dok je publika primećivala i podržavala, čini se, potpuno različite profile ljudi od onih danas.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ dare
Ivan Ljuba

U prvom domaćem rijaliti programu “Veliki Brat” iz 2006. godine, tome u prilog svedoči i pobednik Ivan Ljuba, pijanista iz Beograda.

Po opštoj oceni Ivan je bio najveći favorit za pobedu od samog početka, pre svega zbog svoje pristojnosti, obrazovanja i očigledne inteligencije.

Ivan je bio tih i povučen, i pokazao je prave vrednosti i kvalitete. Publiku je osvojio lepim manirima i vaspitanjem, a po završetku rijalitija nije mnogo mario za pravljenje skandala, izjave, intervjue. On je čak sasvim nestao iz javnog sveta, i posvetio se koncertima sa Beogradskom filharmonijom koje je održavao širom Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com

- Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dve ćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa Vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: “Ej, Ivane!” Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne - rekao je jednom prilikom.

RepublikaFoto: facebook.com/IVAN LJUBA

Ivan danas ima 40 godina i dosta se promenio od vremena kada je pobedio u rijalitiju. Danas je profesor klavira i ljubitelj je ekstremnih sportova. Sarađivao je sa operskom pevacicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici. Ivan se već godinama profesionalno bavi paraglajdingom, leteo je na preko 2000 metara u Turskoj, Grčkoj…

Ovaj smiren i kulturan mladić, verovatno će u istoriji rijalitija ostati upamćen kao jedini koji je bez skandala, psovki, preljuba i velikih svađa uspeo da odnese pobedu.

RepublikaFoto: facebook.com/IVAN LJUBA

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading